Ћирилица Latinica
31.08.2018.
Хроника

Ножем на Баранина

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Барска полиција ухапсила је двојицу младића из Тутина због сумње да су у тучи која се догодила у Сутомору ножем повредили младића из Бара

Барска полиција ухапсила је двојицу младића из Тутина због сумње да су у тучи која се догодила у Сутомору ножем повредили младића из Бара. Ухапшени су двадестогодишњи Амер Мујановић и Дамир Диздаревић осумњичени да су нанели лаке телесне повреде младићу из Бара.

Догађај је ЦБ Бар пријављен у петак, исти дан полиција је расветила кривично дело и упасила осумњичене.

- Пријављено је да је у Сутомору у улици Ива Новаковића у петак дошло до туче у којој је коришћен нож. Службеници ЦБ Бар су изашли на лице места и затекли два оштећена лица, З. Ј. (17) и С. С. (21) из Бара. Након потраге, осумњичени М. А. (20) и Д. А. (20) из Тутина – Република Србија су лишени слободе у апартману који су у Сутомору изнајмили.

У апартману је пронађен и изузет нож који је, како се сумња, коришћен приликом извршења кривичног дела. Нож је био сакривен у делу плафона где се налази отвор за климатизацију, наводи се у саопштењу Управе полиције.

Након вербалне расправе дошло је до туче између З. Ј. и С. С. са једне и М. А. и Д. А. са друге стране, те да је М. А. поред физичке снаге употребио и нож сечива дужине 5 цм којим је З. Ј. нанео лаку телесну повреду – убодну рану у пределу леве надлактице, док је Д. А. задао ударац С. С. Након тога М. А. и Д. А. су побегли.

М. А. је лишен слободе због сумње да је починио кривично дело лака телесна повреда, док је Д. А. лишен слободе због прекршаја из Закона о јавном реду и миру (физички напад).

Мујановић ће, уз кривичну пријаву, бити приведен државном тужиоцу у ОДТ у Бару због основане сумње да је починио наведено кривично дело, док ће Диздаревић бити приведен Суду за прекршаје.

Оштећеном З. Ј. је пружена медицинска помоћ након које је отпуштен на кућно лечење.

www.novosti.rs

Коментари
Nena
Nena: Sta je ovo sa ovom omladinom,Boze dragi?Ili pijano ili nadrogirano.Poubijase se djeca!!
01.09.2018 00:05
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar