Ћирилица Latinica
16.09.2019.
Хроника

Ножем пресудила мужу

Аутор: Редакција 5 Оставите коментар

Барска полиција ухапсила је супругу популарног масера Искендера Шудабајева из Казахстана, Дајан, због сумње да га је убила јуче у Бару.

"Криминалистичком обрадом полицијски службеници су дошли до сумње да је Д.Ж, након краћег вербалног и физичког сукоба са И.Ш, употребом хладног оружја нанијела више убодних рана оштећеном...", наводе, између осталог, из полиције.

"Поступајући по пријави грађана полицијски службеници су изашли на лице мјеста и у присуству државног тужиоца Вишег државног тужилаштва у Подгорици и обдуцента извршили увиђај. Након извршене обдукције констатовано је да је смрт И.Ш. наступила насилним путем.

Криминалистичком обрадом полицијски службеници су дошли до сумње да је Д.Ж, након краћег вербалног и физичког сукоба са И.Ш, употребом хладног оружја (ножа) нанијела више убодних рана оштећеном, усљед којих је преминуо", саопштено је из полиције.

Искендер и Дајан радили су дуго у граду под Румијом као масери, а њихова клијентела били су људи из цијеле Црне Горе и региона.

Коментари
relax
relax: Sad ce masirati one u Spuz 10 do 20 Godina ,ako se ne dogovori sa sudijom.
16.09.2019 13:54
Diksi
Diksi : Evo pricaju da od Juce jos mrtav lezi u kucu sve fo sad
16.09.2019 15:33
DI KEJ
DI KEJ: Moze da bude tacno kakvo nam je sudstvo tuzilastvo a jos ih sad o jadu zabavio Dusko Knezevic pa neznaju kud udaraju.
16.09.2019 23:54
ljubomora
ljubomora: Masira je nedje musteriju dje ne smije.
17.09.2019 09:13
spuz
spuz: Ovo je naruceno iz "Spuza" da ubije"Muza"nedostajala im maserka.
18.09.2019 13:28
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar