Ћирилица Latinica
24.09.2018.
Хроника

Откривено ко је поставио бомбу у центру Бара

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Челници Управе полиције Црне Горе и ПЈ Бар саопштиће данас на конференцији за медије имена лица која су поставила експлозивну направу на на главној саобраћајници у Бару, 29. августа. Случај је расвијетљен, а ухапшено је више особа осумњичених да су планирали ликвидације у Бару, саопштено је из Управе полиције.

Како је најављено, на конференцији за медије ће учествовати помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић, Специјални државни тужилац Саша Чађеновић, руководилац Специјалног полицијског одјељења Драган Радоњић и начелник Центра безбједности Бар Драго Спичановић.

Поједини медији су раније објавили да је експлозивна направа велике разорне моћи, која је пронађена 29. августа на раскрсници у центру Бара, била намијењена Баранину Јовану Ђуровићу, брату покојног Луке Ђуровића.

Тим поводом Јован Ђуровић је саслушан, али и без његовог исказа истражитељи имају одређена сазнања о угрожености његове безбједности.

Како "Мондо" наводи, Ђуровић зато посједује блиндирано возило, са највећим степеном заштите, али је 29. августа користио мотор. Он је испричао гдје је мотор био и ко је све и у ком моменту могао да му приђе, што је значајно допринијело истрази.

Експлозивна направа велике разорне моћи пронађена је на раскрсници у центру Бара, куда је непосредно прије тога Ђуровић прошао.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar