Ћирилица Latinica
19.02.2019.
Хроника

Пет пријава због насиља полиције над Баранима

Аутор: Редакција 13 Оставите коментар

Грађани Бара који тврде да су били жртве полицијског насиља на протестима због започете изградње вртића у кругу овдашње Гимназије, одлучни су у намјери да правду, како неки од њих кажу, истјерају до краја.

Укупно пет пријава Барана стигло је Савјету за грађанску контролу рада полиције због полицијске интервенције.

Испитни поступак због дјеловања полиције, у међувремену, јуче је покренуо и Заштитник људских права и слобода Шућко Баковић.

Из Савјета за грађанску контролу рада полиције потврђују да су примили пет притужби учесника протеста у Бару, због чега су јуче одржали и сједницу.

"Један број њих има и видео материјале. Углавном се ради о примједбама које се односе на непрофесионално поступање и прекорачење овлашћења", саопштио је Александар Зековић из Савјета за грађанску контролу рада полиције.

Савјет је полицији дао рок од једног дана да се изјасни о притужбама грађана, па ће сједницу наставити вечерас.

У међувремену, од Центра безбједности Бар добили су извјештај о примјени полицијских овлашћења од кад су почела окупљања грађана, односно од октобра прошле године.

"Они ипак морају да се изјасне и на конкретне наводе грађана" - казао је Зековић.

 

Коментари
Marko Van Basten
Marko Van Basten: Što će biti sa Azeminom i Buškovićem. Hoće li dobiti činove zbog iživljavanja nad Baranima ? Oni su dođoši u Bar, imaju đe da bježe Bogu hvala.
19.02.2019 08:06
STOJAN
STOJAN: Da je pravna drzva sigurno bi odgovarali ali posto je ovo BANANA DRZAVA nece. Azemini pod hitno naci Decka jer ako ovako nastavi dobice potpuno Muske Hormone naci joj nesto da se Smiri.
19.02.2019 09:28
Crmnicani
Crmnicani : Basten , 90 posto je dodjosa u Bar, inace niko se nije izivljavao nad njima, vec su radili ono sto im je naredjeno i sto rade sve policije svijeta, a gospodja trudnica je bila vrlo rwvnosna u vrijedjanju i udaranju nogama policajaca, trebalo je da sjwdi kuci ili seta pored mora.
19.02.2019 09:41
Mirko
Mirko: A zasto bi to Azemina odgovarala Stojane, obrazlozi, da je Azemina nije nagovarala da lezi na hladni beton i udara i vrijedja policajce, policajki svaka cast i samo neka nastavi, a za njenog decka ne brini, imas li ti djevojcicu.
19.02.2019 14:27
Crmnicanin
Crmnicanin: VI sto dajete minuse, opovrgnite ovo argumentima, sta je trebala policija da je moli da ustane i da se skloni, nasa policija je previse mekana, i sad jooj je neko kriv za dijete, sama je kriva,.
19.02.2019 14:27
Micko
Micko: Basten, a kako se to policija izivljavala nad Baranima, ja to nijesam vidio, policija je radila sve po naredjenju kao i sve policije svijeta, bili su sasvim korektni prema ljudima koji su ih vrijedjali i udarali nogama, vrlo je cudna tvoja percepcija policije.
19.02.2019 14:42
Aco M
Aco M: Trebala je policija sve odrati od batina, pa se ne bi izlezavali ulicama....stoka....i ako ovu tudjemilku ne mogu očima vidjet potpuno je u pravu,nego je još trebala pendrekom po glavi...Ne nego neka vrijedjaju i psuju a oni mirno za jadnu platu....Udri stoku uiiiiip
19.02.2019 16:57
A sad adio
A sad adio: Podukljice tisina,blizi se kraj dps-dukljansko-pljackaskoj-sekti!
19.02.2019 18:35
Osman
Osman: Miško, imaš najveća m..a u Bar zato te ova ološ iz ANB- i policije progoni. Ima li neki junak crnogorski iz jebenih familija ovih što vode barsku parapoliciju privremeno, a kojima se Spuž tako snažmno smiješi ?
19.02.2019 19:57
a sad adio
a sad adio: Gledaces ti jos mnogo i mnogo Dps i Mila, mnogo puta ste se vi radovali i predvidjali nesto, a ono nista.
19.02.2019 20:19
Vasilije.
Vasilije. : Velika pobjeda naroda!Premijer Marković zabranio gradnju vrtića kod gimnazije!!!Konacno je pobijedila demokracija protiv sile i nepravde!Ovo je pobjeda obespravljenih protiv pljačkaša. Markovića odbdanas postajete narodni premijer!!!
20.02.2019 11:31
Kkk
Kkk: Markovic je rekao da nema vrtica u Baru, pa sada podjite kod cempresa neka vam oni cuvaju djecu na zimu!
21.02.2019 08:13
David
David: Seljak Buskovic mora da odgovara
21.02.2019 13:24
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar