Ћирилица Latinica
03.09.2018.
Хроника

Полиција заплијенила хероин и поднијела пријаву против Баранина

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

"Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је пронађена дрога била намјењена тзв. уличној продаји".

Барска полиција је спровођењем активности на контроли безбједносно интересантних лица и припадника организованих кривималних група, претресом пронашла и одузела 17, грама хероина, а против осумњиченог је поднијета крвична пријава у редовном поступку због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога, саопштено је данас из Управе полиције.

"Службеници ЦБ Бар су, 31.08.2018. године, претресли стан и друге просторије које користи С.Ј. (20) и пронашли и одузели прашкасту материју тамне боје за коју се сумња да је опојна дрога хероин тежине 17,2 грама. Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је пронађена дрога била намјењена тзв. уличној продаји. Лице је приведено у службене просторије и од њега је узета изјава", наводи се у саопштењу Управе полиције.

У саопштењу се додаје да је опојна дрога упућена у Форензички центар ради вјештачења.

"О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се против С.Ј. поднесе кривчна пријава у редовном поступку због постојања основане сумње да је починио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога", закључује се у саопштењу.

Коментари
Durmis
Durmis: Stooo je onda pusten istii dan...valjda malo prodaaje pa da vratilii da se maloo visee potrudi da proda da ga nebi opet cimali i ulecavali u raciju...e zalosttiii...
14.10.2018 03:24
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar