Ћирилица Latinica
12.04.2019.
Хроника

Полиција одузела 500 штека цигарета и пушку, ухапшенa двојица Барана

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Службеници Управе полиције – Центра безбједности Бар су у садејству са службеницима Одсјека за сузбијање привредног криминалитета, предузимајући мјере и радње у циљу сузбијања сиве економије, пронашли и одузели око 500 штека цигарета без акцизних маркица. То је саопштено из Управе полиције ЦГ.

У саопштењу достављеном "Барском порталу" наводи се да су два лица лишена слободе због сумње да су починила кривично дјело кријумчарење, док је једно од ова два лица осумњичено и за кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Наиме, како се наводи, службеници ЦБ Бар и Одсјека су, 10. априла 2019. године, поступајући по оперативним подацима из бесцаринске зоне Луке Бар зауставили два возила и извршили њихову контролу.

Претресом возила којима су управљали З.Б. (43) из Бара и З.Ћ. (58) из Бара полицијски службеници су, стоји у саопштењу, пронашли и одузели око 500 штека разних дуванских производа без акцизних маркица за које се основано сумња да су биле намијењене за снабдијевање сивог тржишта Црне Горе.

Осим тога, истиче се да је полиција  приликом претреса возила којим је управљао З.Б. пронашла и одузела ловачку пушку у илегалном посједу.

"О догађају је обавијештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Бару који је наложио да се З.Б. лиши слободе због сумње да је починио кривично дјело кријмучарење и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја док је З.Ћ. лишен слободе због кривичног дјела кријумчарење" - каже се у саопштењу Управе полиције.

 

Коментари
Ronhil
Ronhil: Sta ce biti s Bananama????
12.04.2019 15:02
Matko
Matko: Mora da nijesu ovi put dali reket ovima iz policije i udbe što s njima rade kako se priča već 25 godina i više
12.04.2019 15:08
Niki
Niki: Napišite puno ime i prezime da bar znamo od koga da se čuvamo jer inicijalima tekst gubi na značaju
17.04.2019 09:37
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Издавач:
Српска народна читаоница - Бар