Ћирилица Latinica
24.09.2018.
Хроника

Полиција потврдила: Двојица Барана, Пећанац и Будванин планирали убиства

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Управа полиције ЦГ потврдила је да су извршиоци кривичног дјела постављање експлозивне направе и планирање ликвидација намјеравали да убију Јована Ђуровићаиз Бара, брата покојног Луке Ђуровића.

Полиција је лишила слободе Ензанa Цириковићa (26) из Пећи (осумњичен за стварање криминалне организације, покушај тешког убиства и недозвољено држање оружја и експлозивних материја), Елдара Нурковића (26) из Бара (стварање криминалне организације), Ђорђија Цицмила (25) из Будве (стварање криминалне организације) и Дарка Милића (25) из Бара.

На данашњој конференцији за медије у Подгорици, челници УП саопштили су  да се ради о организованој криминалној групи са јасно дефинисаним улогама и задацима која је имала намјеру да лиши живота Ј.Ђ из Бара.

Ова група, казали су из Управе полиције планирали извршење још двије ликвидације на територији Црне Горе.Бомба која је била намијењена Ђуровићу,  због лошег постављања отпала је с мотора, што је Ј.Ђ. спасило живот.

Осим ухапшена четири лица, расписана је потјерница за још два, такође из Бара  саопштио је на конференцији за медије помоћник директора Управе полиције МУП-а за Сектор криминалистичке полиције Енис Баковић. Како се сазнаје, ријеч је о Аднану Османагићу и Алмиру Јаховићу.

Ухапшенима је, како је рекао Баковић, након саслушања одређен притвор до 30 дана.

Експлозивна направа велике разорне моћи пронађена је 29.августа на раскрсници у центру Бара, куда је непосредно прије тога Ђуровић прошао.

Коментари
kkk
kkk: Sada ne komentarisete, kad je policija rasvjetlila neke stvari.
24.09.2018 14:11
petronije
petronije : Malo je cetvorica na jednog Djurovića :)
24.09.2018 14:17
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar