Ћирилица Latinica
06.12.2019.
Хроника

Потјерница за Ђукићем због убиства Клисића

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Агенције јављају да је Баранин Стефан Ђукић (29) осумњичен је за убиство суграђанина Јована Клисића (28) у нападу код ресторана "Савоја"  1. новембра у граду под Румијом.

Ђукић, који је недавно промијенио презиме (био је Мандић) сумњичи се да је директни извршилац ликвидације Клисића и рањавања Велизара Гардашевића.

Према незваничним информацијама Ђукић је убрзо након што је убио Клисића и ранио Гардашевића, напустио Црну Гору, док су ухапшена двојица саучесникас у том и извршењу других кривичних дјела.

За Ђукићем ће, према најавама, ускоро бити расписана потјерница.

Више саговорника из те инстутуције тврди да је тај двадесетдеветогодишњак недавно промјенио презиме у Ђукић.

Убица је у Клисића и Гардашевића пуцао из “хеклера”, који је недуго након убиства и пронађен у запаљеном “сеату” у барском насељу Бјелиши.

 

Агенције пишу да је Ђукић близак клану Баранина Јова Ђуровића, који је након смрти свог брата Луке преузео ту својевремено најорганизованију барску криминалну групу.

Ђукић, за којим полиција трага и у јуну 2013. године бјежао је полицији која га је тражила због сумње да је ранио суграђанина Луку Раичевића (25).

Хапшен је и у септембру 2015. године у Београду је ухапшен са групом која је наводно припремала више ликвидација. У стану у ком су ухапшени полиција је пронашла и одузела арсенал оружја.

Тада је сободе лишен и Баранин Владислав Шљиванчанин (44), којег су српски медији означавали пуцачем Мирослава Курака, који је у одсуству осуђен због убиства новинара Славка Ћурувије, а ухапшени су били и Алмир Драгишић (34) и Драган Ђокић (34).

Коментари
Vidovita Plana
Vidovita Plana: Ufatiće ga ka na vrbi rodi grozdje. Ne budalajte
06.12.2019 13:11
Marko
Marko: Manda? Nema mi logike
06.12.2019 13:32
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar