Ћирилица Latinica
17.07.2022.
Хроника

Полицајци повријеђени у обрачуну у сутоморској дискотеци

Аутор: Редакција 6 Оставите коментар

Тројица припадника Противтерористичке јединице (бившег САЈ-а) Управе полиције, повријеђена су употребом оштрих предмета у обрачуну који се синоћ одиграо у сутоморској дискотеци "Хабана".

Полицајце који су били ангажовани као приватно обезбјеђење у дискотеци, напала су, према неким информацијама, двојица момака из Новог Пазара, који су се потом дали у бјекство. До обрачуна је, сазнајемо, дошло након што су момци из Новог Пазара малтретирали једну гошћу дискотеке.

Увиђај је обавила дежурна тужитељка Ана Радовић из Вишег државног тужилаштва.

„За могућим извршиоцем се трага. У току су саслушања свједока. Увиђај смо јутрос извршили у дискотици „Хабана“ у Сутомору. Предузимају се доказне радње“, казала је Радовић за Портал "Аналитика".

Један од полицајца задобио је пет убодних рана и налази се у барској Општој болници.

„Једно од три лица тешко је повријеђено, два лица су са лакшима повредама, али повреде су на таквим мјестима, па су могле угрозити виталне органе“, саопштила је Радовић за Портал Аналитика.

Дјело је квалификовано као тешко убиство у покушају.

Коментари
Spicanin
Spicanin : Dalje diskotek iz centra Sutomora, samo nered i guzvu svara, SIKTER.
17.07.2022 19:12
Rada
Rada: Specijalci Brdjaninovi rade kao privatno obezbjedjenje !? Je li ovo povreda zakona??? Alo, državo, ima li te ???
17.07.2022 19:31
Major Gašpar
Major Gašpar: A sta ce momci,ne rade oni sto im se radi,da se jakaju sa pijanima i drogiranima,elitna jedinica koja ide na najodgovornije zadatke,a plata im mizerija,sta ce momci no da rade! Dajte im plate adekvatne nihovom poslu i riziku toga posla pa nece radit!
17.07.2022 21:18
Mila
Mila: A od kada policajci mogu da rade kao obezbedjenje? Ovo kao nekad Jaredic ,propala drzavo.
17.07.2022 21:59
Sasa
Sasa: Ko su napadaci na policiju ,pisete svasta ,dobro da su zivi ,izbodeni nozevima ..rade ,njihov izbor i borba za egzistenciju...
17.07.2022 22:55
BUCKO
BUCKO: Trojica iz antiteroristicke izbodeni nozevima od dvojice novopazarskih djilkosa pa zacem oni primaju platu i koga su u stanju da zastite kad dozvoljavaju kretenima da ih izbodu i zamisli pobjegnu bas su bili spremni za rabotu koju rade .Antiteroristicka da je srece tu bi trebali najspremniji momci u svakom pogledu ali .......Zelim im brz oporavak i da se manu corava posla,pamet u glavu.
18.07.2022 00:02
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar