Ћирилица Latinica
05.11.2019.
Хроника

Притвор тројици за које се сумња да имају везе са убиством Клисића

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Како јављају агенције, Специјално државно тужилаштво донијело је наредбу о спровођењу истраге против В.Л., Х.М. и М.В., који се терете за стварање криминалне организације, убиство у покушају и недозвољено држање оружја.
Њима је одређен притвор до 30 дана, након чега су спроведени у Истражни затвор, док је четврти члан у бјекству..

Током ове акције биле су приведене још три особе, које су након саслушања пуштене на слободу. Полиција сумња да је ова група планирала убиство, али званично није саопштено ко је био мета овог планираног злочина.

Сумња се да је В.Л. у августу маскиран и наоружан ушао у локал “Савоја”, а да су му Х.М., М.В., као и још једна особа, коју полиција тражи, били помагачи. Полиција провјерава да ли је В.Л., који је тада утрчао у тај угоститељски објекат, тражио Велизара Гардашевића, сталног госта локала.

Гардашевић је у петак тешко рањен, док је његов пријатељ Јован Клисић убијен у организованом нападу за сада непознатих особа.

Локал “Савоја” био је власништво Армина Муше Османагића, који је убијен у башти испред свог локала. Османагић је убијен 16. септембра 2014. године из снајперске пушке, а починилац, нити наручиоци нијесу идентификовани, подсјећају агенције.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar