Ћирилица Latinica
13.03.2020.
Хроника

Пронађено илегално оружје код више особа у Бару

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

У Бару је полиција претресом пронашла и одузела више комада ватреног оружја у илегалном посједу.

Барска полиција је поступајући по наредби надлежног судије за истрагу извршила претрес стана и других просторија које користи А.М. (31).

Полиција је пронашла и одузела два пиштоља, ловачку пушку истеклог оружног листа и 12 комада пиштољске муниције.

Против М.М. (65), сродника А.М, поднијета је надлежном тужиоцу кривична пријава због сумње да је починио кривично дјело недозољно држање оружја и експлозивних материја.

Осим тога, због истеклог оружног листа М.М. је издат пркршајни налог због прекршаја из Закона о оружју, саопштено је из Управе полиције.

 

Коментари
Aleksa
Aleksa: Imaju li ovi maloletnici imena da vidimo ko se to naoruzava po Baru. Sto se ova policija hvali kao nesto su otkrili covjeku istekao oruzani list u jes to vijest u P M. Ajde bre lovite ove sto valjaju bijelo po gradu a ima ih na svaki cosak. Manite se corava posla.
14.03.2020 15:19
Dragana
Dragana : Momka kojem je ovo smješteno odlično poznajem! Vrlo ugledan,radan i vrijedan. Svako ko ga poznaje,moze to i potvrditi. Nažalost sistem je takav da se više vjeruje špijunima nego običnim građanima koji žive i rade od svog truda i rada.
16.03.2020 12:20
Za,. Draganu
Za,. Draganu: Milicija, novinari nam pisu inicijale ti kazes znas o kome se radi dobar, posten pa ako je tako sto bar ti ne napisa o kome se radi pa da vidimo stvarno stanje i sami procijenimo jeli bas tako kako ti napisa. 🤗🤔😎
16.03.2020 13:49
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar