Ћирилица Latinica
16.05.2019.
Хроника

Пронађено 205 кг марихуане

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Вијест није из Бара, али јесте из комшилука. Уосталом, виједна је пажње.

***

Наиме, из Управе полиције ЦГ добили смо саопштење да су  службеници Станице граничне полиције Улцињ, предузимајући мјере и радње у циљу откривања и спрјечавања кријумчарења опојних дрога, а поступајући на основу оперативних сазнања, спријечили кријумчарење око 205 килограма марихуане из Албаније у Црну Гору.

"Поступајући сходно оперативним информацијма, службеници Станице граничне полиције Улцињ су, 16. маја 2019. године око 04,00 часа у мјесту Сутјел, пронашли седам путничких торби у којима се налазила биљна материја за коју се сумња да је опојна дрога марихуна. Торбе су пронађене на удаљености око 130 метара од обале ријеке Бојане. Увиђај је извршен од стране полицијских службеника Одјељења безбједности Улцињ" - стоји у саопштењу УП.

Пронађена и изузета материја је предата службеницима Одјељења безбједности Улцињ на даљу надлежност.

Укупно је пронађено 204,8 килограма биљне материје за коју се сумња да је опојна дрога марихуана.

Полиција предузима интензивне активности на идентификовању лица која су опојну дрогу преко ријеке Бојане прокријумчарила у Црну Гору.  Како се закључује у саопштењу, гранична полиција је ступила у контакт са колегама из граничне полиције Републике Албаније, ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar