Ћирилица Latinica
18.10.2018.
Хроника

Сликарка добила кућни притвор

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Основни суд у Подгорици усвојио је споразум о признању кривице који је сликарка Данијела Кисић Петровић склопила са Основним тужилаством, а по којем је добила шестомјесечну казну кућног затвора.

Кисић, која је ухапшена 17. децембра прошле године због недозвољеног држања оружја, у споразуму се обавезала да уплати и новчани износ од око 50.000 еура, а највећи износ уплатила је КЦЦГ – укупно 20.000 еура.

Она се терети да је 17. децембра 2017. године, у насељу Мировица у Бару, у породичној кући, неовлашћено држала већу количину ватреног оружја и муниције категорије “А” и то аутоматски пиштољ са оквиром без муниције и са резервним оквиром са 30 комада муниције, аутоматски пиштољ са оквиром са 20 комада муниције, три оквира за аутоматски пиштољ са укупно 50 комада муниције, као и револвер са седам комада муниције.

Полиција је након хапшења оптужене саопштила да је њеним лишавањем слободе спријечена ликвидација једне особе, чије име нијесу хтјели да спомену.

Кисић Петровић је у жижи јавности годинама због бројних поднесених тужби против суграђана. Због тога што је често оптуживала тужиоце и судије из Бара, али и Улциња, предмет је уступљен подгоричком тужилаштву.

www.cdm.me

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar