Ћирилица Latinica
14.01.2018.
Хроника

Случај "Личина“ : Пекар – љубавник ухапшен у Сутомору, Сабиха „пала“ на полиграфу (ФОТО)

Аутор: Редакција 10 Оставите коментар

Косметски Албанац Валтон Дурај (21), чије фотографије „Барски портал" објављује, осумњичен за покушај убиства Нусрета Личине званог Малика (41) у барском насељу Илино, био је запослен у шушањској пекари „Бијели голуб“, и имао је одобрен привремени боравак у Бару.

Наш портал у полицији сазнаје да је Дурај стално настањен у селу Хас, у општини Призрен, на Косову и Метохији. Он је ухапшен у аутобусу надомак Сутомора, на путу за Призрен, и то дан након покушаја убиства приватног предузетника.

Како је процурило, покушај убиства у породичном дому Личине организовала је Нусретова супруга Сабиха Личина (33), родом из Тутина,  која је по свој прилици била у љубавној вези са 12 година млађим пекаром. Пекар је, како се сазнаје, кућу Личине често посјећивао, нарочито док је Нусрет боравио у Њемачкој.

Сабиха Личина је такође ухапшена, а портал „Мондо“ је објавио да је „пала“ на полиграфском тестирању.

Званично, Дурај је ухапшен због сумње да је пуцао у Личину, док је Сабиха приведена због сумње да је била саучесник у припремању напада. Поједини медији су објавили информацију како су Личине водиле двоструке животе.

Нусрет Личина, власник фирме „Малика“, која се бави кованом браваријом, човјек је који важи за веома пословног и омиљеног предузетника међу пословним партнерима, радницима и сарадницима. Он се још опоравља у барској болници након операције коју је имао у ноћи након рањавања. 

„Барском порталу“ је незванично потврђено у Општој болници у Старом Бару да је током указивања помоћи њеном рањеном супругу Сабиха готово падала у несвјест и запомагала.

Дурај, маскиран капуљачом је на Личину, у тренутку док је сједио за тросједом у дневној соби своје куће, испалио пет хитаца од којих је задобио четири озлиједе – погођен је у образ, десну шаку, лијеви лакат али и ногу. Хи­рур­зи су то­ком опе­ра­ци­је из­ва­ди­ли два мет­ка из ти­је­ла ра­ње­ног и он није животно угрожен, саопштио је директор барске болнице др Дра­го­сла­в То­ма­но­ви­ћ – преноси „Мондо“.

Приликом претреса стана који је у Бару користио Дурај, нађен је пиштољ којим је, сумња се, рањен Личина.

У тренутку напада у кући је била и његова супруга Сабиха, која је, према незваничним информацијама, негирала током првог саслушања да је видјела нападача и чула пуцњаву што је одмах заинтригирало истражитеље барске полиције. 

Су­пру­га ра­ње­ног Ба­ра­ни­на и Дурај, не­ги­ра­ли су кри­ви­цу пред бар­ским ин­спек­то­ри­ма, ме­ђу­соб­но се оп­ту­жу­ју­ћи за ра­ња­ва­ње. Осумњиче­на је твр­ди­ла да је у мо­мен­ту пуц­ња­ве би­ла у то­а­ле­ту, те да ни­је чу­ла шта се де­ша­ва. На осно­ву оба­вље­них ис­тра­жних рад­њи истражитељи, како „Мондо“ сазнаје, сум­њају да је упра­во она отво­ри­ла вра­та осум­њи­че­ном Ду­ра­ју ко­јег је пу­сти­ла да уђе у ку­ћу и ра­ни ње­ног су­пру­га.

У кући, срећом, у тренутку напада нису боравили малољетни син и ћерка брачног пара Личина. Дјеца се тренутно налазе код Нусретовог брата.

Валтон Дурај и Сабиха Личина у суботу вече одведени су на саслушање у Вишем тужилаштву гдје им је одређено тужилачко задржавање до 72 сата.

 

 

Коментари
Zehra
Zehra: Au, vidji ti ljubavnika sa sve zastavom. E i nije bila za boljeg kad je s ovim mogla bit. Nesreca, da unisti tako zivot svojoj djeci. I to neka majka. E kukala joj majka, ako je ima... U sta se ovaj svijet pretvorio.
14.01.2018 13:05
Velimir
Velimir: Ovaj šipac je mnogo gledao Slavka Štimca, i "mesi, sine..." A Sabiha je dobra riba, mora se priznati... Makar po slici koju ste juce objavili
14.01.2018 13:33
Komso
Komso: Za Maliku samo rijeci hvale. Ova mu je odavno obraz uzimala, nije ovaj klinac ni prvi ni jedini
14.01.2018 16:06
Момир
Момир: А гле га како укршта руке да прави орла код светионика... Саће Валтон у ЗИКС на обраду код Шкаљараца да испече послије пекарског још један занат. Ваљаће му кад изађе
14.01.2018 16:38
Sajko
Sajko: Ukstili mu se bubrezi, ubici. On ljubavnik. Piiii sto ne moze covek da vidi i cuje. Da je bar nasla nekog da lici na musko. Jos siptara, za bruku. Pi,pi,pi! Alah mu sudio.
14.01.2018 18:09
Tompus
Tompus: Citam i ne mogu da vjerujem kakve komentare dajete.Te siptar ,te kakav je te orao neki se spominje i na kraju sta.Kurava ce uvjek biti kurava pa bio siptar,bosnjak,srbin,rom itd a ne sumljam da bar jos trojica od ove tri komfesije nije igustirala.Zato se ostavite te politike i recite hvala bogu da niko nije stradao ,a ti decko sto pljujes jer da nije nasla nesto u njemu nebi ni bila sa njim .Mozda ima covjek pare,a mozda ima kilo kljuc veliki sta znas.
15.01.2018 10:36
Sajko
Sajko: Vidi "Tompuse", svako zlo dolazi sa vama siptarima. Cast postenim siptarima kojih ima i njih veoma cijenim. Ali strasno je na sta ste spremni u tudjoj drzavi. Para nema, nego je go ko pistolj, sirotinja isto kao sto je i ona bila, ali bijes cini svoje. Nisam imao namjeru da vrijedjam siptare, kao sto ne volim da niko da vrijedja moje Bosnjake. Ako sam pogresno shvacen, izvinjavam se.
15.01.2018 14:51
Miki
Miki: Sta sve jedna kurava, moze covjeku da napravi ,prosto nevjerovatno ,kupi svaleru pistolj da upuca muza svoje djece po hitnom 20 g robije A ovaj dosao da ubije covjeka u svojoj kuci za m... objesti.
17.01.2018 18:48
Albdard
Albdard: Ovde se vidi mrznja prema nacionalitet zlocinaca a ne prema zlocinu!On je vrsio krivicno delo ,to sto drzi zastavu ..je vrlo ok.Svi vi koji vredjate njaga za nacionalnu pripadnost niste bolji na nikakav nacin!Sta je bolje ako ste Crnogrci ili Srbi ili bilo sta .Nista.
19.01.2018 11:44
Sena
Sena: Droga droga je u pitanju zena Sabiha je samo Alibi kupuju se kuce itd... i oni imaju djecu sve se u zivotu vraca...
05.09.2019 20:22
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar