Ћирилица Latinica
12.03.2018.
Хроника

Убијени Баранин утјеривао дугове за "кавачки клан" ?

Аутор: Редакција 1 Оставите коментар

Баранин Блажо Ђуровић (39), који је прекјуче, око 17.30, убијен испред своје куће у Улици војводе Скопљанца на Вождовцу, био је наводно повезан са “кавачким кланом”, пише Дан.

Како полиција сумња, Ђуровић је за кавчане одрађивао изнуде, односно утјеривање дугова. Управо у тој чињеници полиција види мотив ове сурове ликвидације.

Ђуровић је одраније познат српској полицији по извршењу кривичних дјела отмица и изнуда. Црногорској полицији није познат, с обзиром на то да се његова породица прије више година одселила из Црне Горе.

У Ђуровића су за сада непознати нападачи из аутоматске пушке испалили најмање 15 метака. Ликвидиран је испред куће у којој је живио са супругом и двоје дјеце. Рафали су се зачули у тренутку кад је Ђуровић својим аутомобилом излазио из гараже.

Нападачи су пуцали из бијелог БМВ-а. То возило је прексиноћ пронађено запаљено неколико километара од мјеста злочина, у насељу Кумодраж.

У запаљеном аутомобилу полиција је пронашла аутоматску пушку за коју се вјерује да је коришћена у ликвидацији Ђуровића.

Како пишу медији у Србији, Ђуровић се у Улицу војводе Скопљанца доселио прије пет година и са породицом је живио у истој кући у којој је живио и његов рођени брат са породицом.

Браћа Ђуровић су били ухапшени прије двије године због сумње да су учествовали у отмици, због чега су иза решетака провели годину и по дана.

 

Аналитика/Дан

Коментари
KALAMPER
KALAMPER: JELI OVAJ DjUROVIC RODOM IZ PONARA ILI DUPILA A MOZDA IZ MOJIH MRKOJEVICA
16.05.2018 17:08
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar