Ћирилица Latinica
06.09.2018.
Хроника

Удес у Бару: Мотоциклиста тешко повријеђен

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

На раскрсници која води од зграде Општине према маркету "Конто", синоћ око 22.30 дошло је до судара путничког возила које се кретало магистралним путем из правца Улциња и мотора који је ишао Булеваром Револуције према обали.

Мотоциклиста Дамир Хаџибеговић (24) из Бара задобио је тешке тјелесне повреде и у бесвјесном стању је пребачен у барску болницу.

Под околностима које треба да утврди истрага, на раскрсници је дошло до контакта "сеата ибиза" барских таблица којим је управљала Невенка Орловић из Бара и мотоцикла којим је управљао Хаџибеговић.

Директор Опште болнице Бар др Драгосав Томановић саопштио је да су Хаџибеговићу констатовали прелом лијеве наткољенице и сумњиву фрактуру лобање због чега је након указане прве помоћи синоћ одмах пребачен у Клинички центар у Подгорици.

Портпарол Основног државног тужилаштва Бар Радован Ђуришић казао је  да се удес десио око 22.30, те да је увиђај обавио дежурни тужилац са службеницима ЦБ Бар.

На коловозу, како је забиљежио фоторепортер "Барског портала", видљиви су трагови крви.Убрзо потом полиција је блокирала раскрсницу како би извршила увиђај.

 

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar