Ћирилица Latinica
17.02.2021.
Хроника

Ухапшен осумњичени за крађу 40.000 евра у Бару

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Из Управе полиције саоштавају да барска полиција интензивно ради на расвјетљавању кривичних дјела из претходног периода.

"Предузимајући активности из своје надлежности полицијски службеници Центра безбједности Бар су дошли до сумње да је 19. новембра 2020. године кривично дјело тешка крађа на штету једног физичког лица из Бара извршио Ж.Б. (39).
Сумња се да је Ж.Б., располажући податком да оштећени критичног дана има намјеру да склопи нотарски уговор о купопродаји непокретности и да је у посједу 40.000 евра, дошао маскиран са качкетом и маском на лицу у непосредној близини нотарске канцеларије, те је оштећеном, док је стајао испред канцеларије, пришао са леђа и са рамена отуђио торбицу са новцем, након чега се удаљио са лица мјеста.

Осумњичени Ж.Б. је лишен слободе и уз криичну пријаву ће бити приведен надлежном тужиоцу" - наводи се у саопштењу Управе полиције послатом "Барском порталу".

 

Коментари
Meni nema što uzeti
Meni nema što uzeti: Ovo se vrlo lako može desiti neko ispred banke da neko potegne, pogotovo kad neko zna da ste prodali nešto i da vam potegne. Zato uvjek najbolje pare ubace u jaknu ili pri tjelu .
17.02.2021 11:46
Za ovoga
Za ovoga : Pravo sa 💶 💶 💶 u kladionicu, da ih umnozis😉😉😉😉😛😛😛
18.02.2021 18:44
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar