Ћирилица Latinica
11.04.2021.
Хроника

Црна Гора ћути о силовању деветогодишње дјевојчице, нигдје осуде "бораца" за дјечја и људска права!!!

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Готово стидљиво су прије три дана медији у Црној Гори пренијели вијест да је ухапшен комунални полицајац осумњичен да је силовао деветогодишњу дјевојчицу. Велика већина медија, махом оних под конторолом бившег режима и актуелне владе - ћуте као заливени. Ћуте и "борци" за људска и дјечја права, првенствено они из НВО које су на "ваганима" међународних фондова.

"Барском порталу" обратили су се саопштењем тим поводом популарни "Ноћни вукови" и навијачи Будућности. Саопштење преносимо интегрално...

***

Поштовани грађани и грађанке Црне Горе, желимо да се обратимо првенствено вама, а онда и Влади и надлежним институцијама државе и Главног града.

Монструозни чин од прије неколико дана, када је службеник Комуналне полиције Главног града признао дјело обљубе над дјевојчицом од 9 година, пролази доста незапажено од цјелокупне јавности. Додајмо и то да је рођени брат монструма 2016. године починио слично недјело, те да су и један и други евидентирани као потенцијални починиоци радњи које сугеришу да се ради о поремећеним особама, морамо јавно упитати надлежне органе и руководиоце : ДА ЛИ СТЕ СПОСОБНИ ЗАШТИТИТИ НАШУ ДЈЕЦУ?

Да ли ћемо чекати да лица која имате у евиденцији учине нешто слично? Нијесмо и нећемо протестовати за рачун ни једне партије закона или, владине уредбе, али знамо и имамо начин да без много популизма заштитимо нашу дјецу. Ако сте превише заузети блокадама и регулисањем саобраћаја, братским свађама, ако Полиција, Тужилаштво и Судство имају пуно посла поступајући по предметима вербалних деликата, реците нам да ли наша дјеца смију у сред дана изаћи испред зграде?

Очекујемо да ће одговор бити да радите све што је у вашој моћи, а ми питамо: А ШТО СТЕ РАДИЛИ ДО САД?

Ко је такво лице запослио у органу Главног града? Да ли је урађен психо тест приликом запошљавања монструма? Какви су резултати теста? И још доста питања на која, на жалост, сви знамо одговоре.

Док стигматизујете неке навијаче и неке мото клубове оптужујући их за противзаконите радње и антидржавно дјеловање, док нашим члановима наочиглед читаве државе ломите кости палицама и чизмама, док нам изричите вишемјесечне казне због паљења бакље, монструме китите значкама и бенефицијама.

Посебна је прича казнена политика у оваквим случајевима. Тражимо најстроже казне за монструме, без права на помиловање! Као дјеца овог града, као друштвено корисне и одговорне особе, којима је опште добро важније од личног, апелујемо на надлежне да трепну ако су отети, а нашој дјеци поручујуемо да ће у нама увијек имати старијег брата који може и хоће да их заштити!!!

Коментари
Majka
Majka: Pitam sad ja vas svi vi koji ste velike, patriote, bilo da branite ministra Leposavića bilo da branite Crnu Goru što se sad ne dignete na noge i branite našu djecu od ovakvih pedofila ili vam je važnije sve ostalo a djecu ostavite po strani. Sram vas sve bilo što ne umijete da cijenite ono pravo porodicu kobajagi neki vernici. Svi na gomilu sramota jer smo tu svi isti. Razmislite danas na ovaj božji dan.
11.04.2021 09:18
Roditelj,zabrinuti
Roditelj,zabrinuti: A sto bi se moglo pisati zna se ko je silovao on je priznso zlodjelo znaci sve je u rukama pravde normalno ako je ima ko moze znati sto se krije u svakom pojedincu bolijest je svacija a tu smo nemocni ne trazite valjda da se vrcemo u srednji vijek kad su spaljivali vjestice da i mi uzmemo pravdu u svoje ruke cemu bi to vodilo. Djevojcici i familiji da sto lakse prebrode nastalu situaciju i da molimo boga da se to vise nikome ne desi.
11.04.2021 10:21
Консултант
Консултант: Кастрација по кратком поступку. То је данас безболно и ај полако!
12.05.2021 09:34
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
17.09.2021.
23
Црногорци
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar