Ћирилица Latinica
12.04.2018.
Хроника

Четворо ухапшених због шверца дроге

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Барска полиција ухапсила је четири особе осумњичене да су у дужем периоду на подручју нашег града стављале у промет марихуану, кокаин, амфетамин и МДМА.

Ухапшени су В.Л. (21), Ђ.Д. (30), Н.Г. (19) и М.К. (24) из Бара. Они су, како је саопштено из УП, ухапшени у склопу акције “Писмо“.

Приликом претреса стана који користи В.Л. полицијски службеници су пронашли и одузели једну кесицу са садржајем марихуане тежине 6,1 грам, коју је он, када су дошли полицијски службеници, одбацио кроз прозор стана.

“Даљим претресом је пронађена још једна кесица са марихуаном тежине 4,3 грама, новац у износу од 260 еура за који се сумња да је стечен продајом опојних дрога и дигиталну вагу за прецизно мјерење”, наводе у УП.

Претресом стана који користи М.К. полицијски службеници су пронашли и одузели двије кесице са марихуаном количине 8,6 грама и једну цигарету-џоинт.

Полицијски службеници су приликом претреса стана који користи Н.Г. пронашли и одузели пет пиштољских метака и два пушчана метка.

“Ова лица су, како се сумња, у дужем временском периоду у току 2017. године и у првом дијелу 2018. године на подручју Општине Бар већем броју лица продавали опојне дроге марихуана, кокаин, амфетамин и МДМА.

Приликом предузимања полицијских мјера и радњи на овом предмету у наведеном временском периоду у 22 наврата су извршене заплијење опојних дрога код крајњих купаца и то 135,35 грама марихуане, 98,950 грама амфетамина, 20,752 МДМА, 2,44 грама кокаина. У једном случају дрога је заплијењена од стране службеника Управе царина Црне Горе”, наводе у УП.

Коментари
labrador
labrador: kakva akcija bog te vidio puste ih da rade 2017 i 2018 godinei sad pred izbore ih uhapse i zamisli zaplijene citavih 260 eura a kolko su za ovo vrijeme stradala nasa djeca ali koga briga za to
12.04.2018 23:31
Mak.Naselje
Mak.Naselje: Bravo Labrador sve ti je istina ja imam u komsiluk u Makedonskooj NIKITOVICA sa majkom i nezna se koje gori a i pok. otac mu se bavio svim i svacim kao i stric sad to radi to im je porodicna tradicija njega skoro tobos uhapsise i sve se zavrsi po onjoj narodnoj POLA PIJE POLA MILU DAJE zato nasa djeca stradaju jer im se po skolama droga distribuira najvise od onih koji su postavljeni tobos da ih stite kao policajci i drugi iz nihove MILOVE branze.
15.04.2018 13:11
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar