Ћирилица Latinica
27.12.2019.
Хроника

Ђуровића шест сати држали у полицији без објашњења

Аутор: Редакција 0 Оставите коментар

Члан предсједништва Нове српске демократије и одборник у СО Бар, др Дејан Ђуровић, пуних шест и по сати задржан је у барском Центру безбједности у ноћи између четвртка и петка. Ђуровић је у изјави за "Барски портал" казао да с њим није обављен разговор у полицији, нити му је саопштен разлог привођења, иако је сигуран да се све одиграло због његове интензивне комуникације са једним од лидера Демократског фронта Андријом Мандићем, који је синоћ брутално ухапшен са осталим посланицима највећег опозиционог савеза

Уз Ђуровића, који је и предсједник Православне црквене општине Бар, неколико сати у просоторијама барске полиције провели су и Ратко Ћипранић, Шћепан Јелић, Мило Масоничић и Стефан Лековић.

“Свак' је рођен да по једном мре, част и брука живе довијека” цитирао је Ђуровић Петра II. Петровића Његоша, након што је без икаквог образложења у вези са привођењем пуштен из зграде ЦБ Бар.

Он је ухапшен око 20 часова у четвртак, а пуштен је, у петак ујутру. Током боравка у полицији није му било дозвољено коришћење мобилног телефона, због чега су му, како каже, били забринути пријатељи и породица, јер нису имали информацију гдје се налази.

 

 

.

Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar