Ћирилица Latinica
31.12.2017.
Насловна
Политика

Цаканов одговор ДФ-у: Желим поноситу Црну Гору и достојанствен Бар

Аутор: Редакција 7 Оставите коментар

Након што га је Демократски фронт (ДФ) прозвао да директно стоји иза формирања фиктивних НВО са намјером да подвалама политички профитира, реаговао је предсједник Скупштине општине Бар Радомир - Цакан Новаковић.

Он је саопштио како ДФ види грађане Бара као гласаче „који излазе на биралишта и гласају као роботи – аутоматски“.

„Но, морате знати да су то људи који нијесу роба па самим тим и не припадају вама и вашој странци. То су пунољетни грађани Бара и Црне Горе који имају своје мишљење и своје проблеме који су комплексни и који су настајали годинама. Економија, инфраструктура, рјешење социјалних проблема је оно што интересује грађане Бара. Њих не интересује ваша борба за фотеље и мјесто у скупштинским клупама. До гласова бирача се долази на терену – радом, разговором са грађанима и личним примјером а прије свега рјешењем њихових проблема. Е ту се ви и ја разликујемо“ – навео је Новаковић у реаговању достављеном „Барском порталу“.

Он је поручио да су његова врата за грађане отворена свакодневно, те да и покушава да им помогне.

„Моје жеље су јасне: Желим снажну економију која ће подићи стандард свих градјана Бара али и стандард социјалних услуга које им дајемо. Желим достојанствени Бар који ће пружити људима могућност да живе слободно неоптерећени материјалним проблемима. Желим сигурност за наше породице, за нашу дјецу, за оно што је најрањивији дио нашег друштва. И на крају, али не као последње, желим снажну, поноситу Црну Гору окренуту ка будућности, а не загледану у прошлост.

Недавно сам, предвидјајући шта ће се десити рекао: и овом приликом желим да нагласим ми нијесмо у овој скупштини да би се свађали. Ми смо ту да би промјенили Бар на боље“.

Како је нагласио у обраћању ДФ-у, „из сваке реченице вашег памфлета се види да то вама није циљ“.

„Мене у ту врсту негативне кампање нећете увући те сматрајте да смо овим нашу расправу завршили“ – закључио је Новаковић.

Подсјетимо, ДФ је Новаковићу спочитао издају бирача бивше Позитивне Црне Горе, који су гласали за промјену власти у Бару, да би, како су навели из ДФ-а, он свој мандат са листе Позтивне практично поклонио ДПС-у. Из највећег опозиционог савеза су саопштили и како се Новаковићу издаја усладила, „па би опет да зајаше“.

Из ДФ-а су такође упозорили „да се држе даље руке од бирача, симпатизера и пријатеља Демократског фронта, на које ових дана Новаковић и његове НВО насрћу, и подвалама их покушавају позвати на своје сатанистичке и издајничке обреде“.

Коментари
Dragan, Susanj
Dragan, Susanj: Cakan "pismeni" reagovao. Hahahaha. Cekaj, Cakane, aj mi pojasni sto si ustvari demantovao. Nijednom rijecju ja ne vidim da si demantovao sve ono sto ti ovi iz DF-a natrpase da planiras i da si uradio. Jednu jedinu rijec demantovao nijesi. Nema ko da te nauci. Zar u toj skupstinskoj sluzbi nemate bas nijednu pismenu osobu!? Nazvase te izdajnikom, da si se prodao mrznom DPS-u, svasta nesto... Ja preko toga ne bi bas tako prelazio da sam cist. Znaci sve su istinu rekli o tebi. Svojim providnim reklamiranjem kao dobrotvor vise ne prolazis nigdje.
31.12.2017 21:31
Велингтон
Велингтон: Борба за опстанак пропалих "позитиваца" као дпс џокера и ништа друго сем топле демагогије, а и наговјештаја будућег подмиривања грађана патикама, тренеркама и обећањима зарад опстанка! Хаха Али цаки идеш у прошлост и ти и твоји сизерени из дпс
31.12.2017 22:13
CONTE
CONTE: Decko postaje glavna atrakcija grada,,,,Ima li on koga? Druga ,prijatelja neku blisku osobu da mu kaze da je postao predmet sprdnje grada i da povuce rucnu,,,
01.01.2018 23:56
Djuka
Djuka: Brat Cakan je najbolje iz Bara...
02.01.2018 10:26
ZELJKO
ZELJKO: LIK JAKO JEFTIN U SVOJIM POLTICKIM IGRAMA,** JOS MALO ,
02.01.2018 14:05
Novo ljeto
Novo ljeto: https://youtu.be/VjtYVyuCFMs
12.01.2018 11:34
Koliko ja znam
Koliko ja znam: Ajde g-dine Cakan drž' se biznisa, dobar si pošten (prema radnicima), ostavi se politike. Znaš, ona je qrva, a ti si oženjen čovjek. 😊
23.01.2018 06:52
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Издвајамо
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
redakcija@barskiportal.com

Уредник:
urednik@barskiportal.com
Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar