Ћирилица Latinica
15.05.2023.
Црна Гора

Ненезић на конференцији у Београду

Аутор: Редакција 2 Оставите коментар

Предсједник Скупштине општине Бар Бранислав Ненезић учествовао је на престижном догађају из свијета модерне технологије „Tomorrow Conference“ у периоду од 12. до 14. маја који се одржао у Београду. Како је саопштено из кабинета предсједника СО Бар, ријеч је о догађају који представља највећи генератор економског развоја и размјене знања и искустава везано за развој савремених технологија.

"Конференција је имала за циљ да окупи широк спектар људи и организација,а све са намјером се створи платформа на којој ће се повезати и едуковати сви релевантни актери у технолошкој индустрији и можемо рећи да је у потпуности успјела. Уколико сагледамо податак да се за учешће на ову престижну конференцију пријавило 13000 људи из цијелог свијета и да ју је онлајн пратило преко 7000 особа то довољно говори о интересовању и дометима једног оваквог догадјаја глобалног карактера.

Као догађај глобалног карактера Tomorrow Conference јесте концепт едукативних догађаја, употпуњених друштвеним активностима са циљем развоја, унапријеђења и разумјевања технолошких иновација и несумњиво извор најмодернијих идеја данашњице.

Економски развој једне заједнице данас се не може замислити без развоја модерних технологија, прецизније говорећи тог развоја нема уколико се не уложи значајан труд да се стимулише развој напредних технологија у свим могућим сегментима. Црна Гора и наш град заиста могу да пруже значајан допринос да се коначно посвети довољно пажње развоју технолошких идеја и код нас и да тако кренемо да водимо наш град и наше друштво у породицу технолошки најнапреднијих земаља.

Ненезић се састао и са Зораном Тадићем директором програма и организације овогодишње Tomorrow Conference гдје је договорен састанак који ће се одржати у Бару а све у циљу сагледавања могућности да се слична конференција одржи наредне године у нашем граду" навели су из кабинета шефа барског парламента.

Коментари
Emro
Emro: Kako se snasa tamo
15.05.2023 15:30
Radisav
Radisav: Lijepo ko svi Crnogorci pravo u hotel Moskvu tamo su svi nasi.
15.05.2023 21:18
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar