Ћирилица Latinica
15.09.2022.
Црна Гора

Застава Србије за свако српско дијете које се данас роди у Црној Гори и свијету

Аутор: Редакција 3 Оставите коментар

Хуманитарна организација "Српска солидарност" ће поклонити свим бебама у Србији, региону и дијаспори које су данас рођене (15.септембра) по заставу Републике Србије.

Свим породилиштима у Републици Србији и Републици Српској заставе ће бити достављене непосредно, казао је за "Барски портал" Бранко Антић из ове организације.

Данас је Дан српског јединства, слободе и националне заставе, а симболично је установљено да се овај дан прославља на дан обележавања пробоја Солунског фронта.

Антић појашњава да за све друге бебе рођене 15. септембра 2022. у Црној Гори, Македонији, Босни и Херцеговини, Хрватској, Словенији и било где у дијаспори које су по рођењу Срби, њихови родитељи се могу обратити СРПСКОЈ СОЛИДАРНОСТИ" путем друштвених мрежа или путем мејла са доказима о рођењу и биће им достављена застава Републике Србије.

Антић истиче велику захвалност, како јер рекао, "великом брату који је желео да остане анониман, и његовој друштвено одговорној компанији која је обезбедила заставе, за још један од наших националних пројеката коју СРПСКА СОЛИДАНРОСТ спроводи".

"Надамо се да ћемо успети у будућности да обезбедимо за свако рођено дете сваког дана у години заставу своје отаџбине, коју ће са поносом чувати и истицати. 

 Сви људи добре воље и друштвено одговорне компаније могу се прикључити овом националном пројекту донацијом новчаних средстава или нових застава Републике Србије" - поручио је Антић.

******

 

 

Уколико желите да подржите рад СРПСКЕ СОЛИДАНОСТИ можете то урадити уплатом новчаних средстава на:

 

Жиро рачун: 340-11013053-38

 

PayPal: srpskasolidarnost@gmail.com

 

Инструкције за уплате на девизни рачун:

 

Currency tag (EUR,$,RUB…)
SWIFT CODE: GIBARS22
IBAN: RS35340000001101305338
NAME: Srpska solidarnost
ADDRESS: Beograd, Skerlićeva 12

 

Акцију можете помоћи слањем СМС поруке на 1389.

 

За правна лица постоји могућност склапања уговора о донацији.

 

"Наше мало је некоме много!

 

За Србију све, Србију ни за шта!"

Коментари
Paladin
Paladin: Svaka cast. Vi bar vodite racuna o svojima, nijeste ko ovi Crnogorci na baterije koji su Crnogorci dok su im korita puna od donacija Zapada. Jebo im zapad i oca i majku
15.09.2022 17:49
Za paladina
Za paladina: Tebe ne i oca i majku, nego tebe🐄🐄🐄🐄
15.09.2022 20:13
Sotonici
Sotonici: A zašto zastava Srbije, da nijesu iz Surdulice, pa rkz Srbi iz CG su autohtoni Crnogorci i ni preci im nikad nijesu nosili srpske zastave, no trobojke sa Crnogorskim grbom i znamenjem!zašto ne objavite komentare koji nijesu na vašem domu????????
19.09.2022 15:30
Оставите коментар
Име / надимак:
Коментар:
Latinična verzija
Пишите нам
Редакција:
barskiportal@gmail.com

Подијелите садржај на:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar