Ћирилица Latinica
30.10.2019.
Društvo

Čuveni Babo iz BiH kod barskog gradonačelnika: Udruživanje za EU fondove

Autor: Redakcija 10 Ostavite komentar

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević primio je načelnika Opštine Velika Kladuša Fikreta Abdića i njegovog savjetnika Ervina Abdića.

Posjeta je organizovana na inicijativu  Abdića na temu udruživanja opština iz Hrvatske, BiH i Crne Gore radi apliciranja kod EU fondova sa projektom novog dugoročnog programa poljoprivredne proizvodnje.

Kako je saopšteno iz kabineta barskog gradonačelnika, cilj projekta je, sve raspoložive resurse koji do sada nisu bili valorizovani, staviti u funkciju uz pomoć savremenih metoda.

Raičević je iskazao spremnost da Opština Bar učestvuje u ovomprojektu uz liderstvo Opštine Velika Kladuša i načelnika Abdića, imajući u vidu njihovo dugogodišnje iskustvo u upravljanju EU projektima.

Takođe, načelnik Abdić i njegov savjetnik upoznali su predsjednika Raičevića sa modelom razvoja Komunalnog preduzeća i novim djelatnostima u okviru ovog preduzeća - fabrike četki “Bosanka” kao i sa osnivanjem i konceptom novih društava “Alatuša” i PJ “Ateks”. Tim povodom dogovorena je radna posjeta delegacije Opštine Bar i predstavnika barskog komunalnog preduzeća, sa ciljem eventualne buduće saradnje.

Komentari
Samir
Samir: Babo je ponos Bosne
31.10.2019 09:43
Robin hud
Robin hud: Kako se lopovi uvijek nadju. Ako je doslo do toga da vas spasava lopov izdajnik svog naroda haski osudjenik i splacina od covjeka pripala je barska privred. A vi i niste za bolje. Svaka ptica svome jatu leti. Ajde sa srecom.
31.10.2019 09:44
Suzy
Suzy: Boža treba upoznati sa ovim igračem. Naučio bi puno kako brže i bolje da se ojade sugrađani
31.10.2019 12:09
Radomir
Radomir: Da se pitalo Babe, ne bi rata ni bilo. Pravi covjek bio i ostao.
31.10.2019 12:16
Za. Samira
Za. Samira: Jebo te babo i ti njega da se razmnozavate neka je sto vise fukara.
31.10.2019 12:25
Ilhan
Ilhan: Babo je čovjek koga najviše vole u BiH. Alija je bio plaćenik zapada, režirao je Srebrenicu i pobio svoje mislimane nedužne misleći da će vladati 200 godina. Taj ološ zločinački.
31.10.2019 13:12
Božo
Božo: Za Suzy, bolje bi bilo da te Babo nauči raznim vještinama jer je kabriolet da ne pišeš razne gluposti. Ja bih te mogao podučavati iz drugih oblasti moja draga Suzy.....
31.10.2019 14:44
DUDAKOVIC
DUDAKOVIC: Ko bre dovede ovu balegu od covjeka u Bar pa to je lopov parekselans a plus Haski osudjenik. On spada u rangu Draze Mihailovica kad je partizanima bilo najteze on se udruzio sa okupatorom protiv svojeg naroda to isto je uradila i ova baraba udruzio se agresorima na BIH protiv svog naroda i sad vi gotivite tog necovjeka po baru i ocete nesto od njega da naucit e kukala vam majka kad ste spali na takve basibuzukovice sretno vam bilo ali necete daleko dogurat.
01.11.2019 01:24
Adem
Adem: Babo je bio na pravoj strani, nije htio sa zločince Alijom
01.11.2019 11:11
Robin hud
Robin hud: Ko su ove nista robe sto se potpisuju kao ilhan, samir i adem pa velicaju ovo govno od covjeka ili su retadirani ili neko koristi njihova imena od ovih veliko srba jer kad je Muslimanima bilo najteze taj nesoj je stao na stranu agresora a svako dobro namjeran zna ko je bio agresor nisu Bosanci bili u Srbiju nego Srbi u Bosnu zato bez prdnjave ako ste muslimani stidite se a ako su ovi drugi pod laznim imenima samo nastavite ali mjerodavnije je sto o tome misli Evropa i Hag.
01.11.2019 13:18
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar