Ћирилица Latinica
10.09.2019.
Društvo

Đoko Pavićević donirao sredstva za adapataciju svlačionica

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Iz menadžmenta Sportsko-rekreativnog centra Bar obavještavaju da su uz nesebičnu podršku i finansijsku pomoć donatora, vlasnika Košarkaškog kluba Mornar - Đorđija Pavićevića,  počeli radovi na opsežnoj adaptaciji svlačionica, sudijskih i pomoćnih prostorija u Sportskoj dvorani "Topolica". 

Vrijednost investicije je oko 60.000,00 evra i predstavlja jednu od najvažnijih investicija u unapređenje kapaciteta Sportske dvorane "Topolica" od njenog puštanja u funkciju prije deset godina.

Adaptacija podrazumijeva da će svih šest svlačionica, uključujući prostorije za sudije i pomoćne prostorije, imati duplo više prostora, nakon čega će  "Topolica" biti u prilici da svim učesnicima sportskih takmičenja obezbijedi komforan boravak u prostorijama opremljenim po visokim međunarodnim standardima.

Kako odavde ističu, adaptacija svlačionica predstavlja jednu od najznačajnijih aktivnosti u realizaciji zajedničkog cilja vlasnika KK Mornari menadžmenta Sportsko-rekreativnog centra Bar – da se u novu takmičarsku sezonu uđe sa što boljim infrastrukturnim uslovima koji će igračima i stručnom štabu pomoći da navijačima, gradu Baru i Crnoj Gori donesu nove pobjede i radosti u nastupajućoj košarkaškoj sezoni.

"Unapređenje prostornih kapaciteta rezultat je strateškog pristupa u pozicioniranju Sportske dvorane Topolica kao jedne od najboljih crnogorskih sporta dvorana, u kojoj će se sportisti, građani Bara i svi posjetioci osjećati ugodno i uživati u velikom broju sportskih sadržaja" - navode iz SRC Bar.

 

Komentari
Božo
Božo: Đoša faktura donira a šta uzima to niko ne objavljuje.U svakom slučaju “Đoša” donator
12.09.2019 10:39
Baranin
Baranin: Za boza. Doce brod prepostavljas cega i troskovi pokriveni resto na ulici. Hahahaha
12.09.2019 15:20
Spičanin
Spičanin: za Baranina , a ti kao nešto znaš za ovog dobročinitelja barskog a mangupe? On pomaže svima koji mu se obrate. Sat kad bih nabraja kome je sve pomoga ti bi se zastidio što ga ovoliko prozivaš.Božo je napisa da je Đoko faktura. Što tiu ima loše od nečega mora živjet. Obrnite se vi vašem životu puštite Đoka na mir.
13.09.2019 09:16
navijač
navijač: Žao mi je Đoka, sve je uradio, napravio pravu ekipu jedino nije doveo pravog trenera. Šteta. Stvarno ćemo se s njim boriti za opstanak.
15.09.2019 10:59
Miljo babin
Miljo babin: Evo naćas napuštiše utakmicu u Klužu. Što sve neće uraditi veliki trener. Dok je on na klupi mene i moje prijatelje Topolica viđat neće.Sramota.
15.09.2019 20:16
Božo
Božo: Na žalost on je trenerska prošlost.Kad je tako dobar zaposliti ga sa ženama bara da kuva i djeli obroke za siromahe.Mislim da bi i tu pokušao nešto da ušićari.Život je takav Đoša se ne mjenja samo mu glava raste
16.09.2019 14:41
Rusto
Rusto: Ma šta ti znaš džukelo ko je trenerska prošlost a ko nije,ti se u sport razumiješ kao Mara u krivi k...c Ulamar hajvanu
18.09.2019 14:19
Za. Boza
Za. Boza: U pravu si Djoku sve raste a tebi se sve smannuje pa sad vidi ko je na dobitku. 😀😜
25.09.2019 09:55
Vasilije
Vasilije: Donirati ovoliko sredstava može samo časni bard sporta u Baru Pavićević.Sala u gimnaziji barskoj ruglo a ne uslovne sanitarije u vecini škola u Baru opominju!Opstina donira most za zgrade Zetagradnje da bi Carine bolje unovcile novoizgradjene stanove?!Pravi se "kuća maslina"za koju svi znamo da neće nicemu poslužiti umjesto da su se pravili putevi kroz maslinjake ili organizovali radovi preko stud. organizacija za skupljanje i branje roda maslina.Evo ako skoro ode drps možda nešto od sjaja multietničkog Bara se povrati.
07.10.2019 02:08
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar