Ћирилица Latinica
14.02.2018.
Društvo

Šušanj prekopali po treći put, asfalt čeka izbore

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Mještani naselja Šušanj sve glasnije negoduju zbog, kako kažu, potpunog saobraćajnog haosa izazvanog prekopavanjem ulica koje nikako da se asfaltiraju.

U obraćanju „Barskom portalu“ oni navode da se pojedine zone naselja krajnje nepotrebno, čak po više puta prekopavaju, samo kako bi se stvorio dojam da opštinske vlasti rade na poboljšanju putne infrastrukure.

„U suštini, pričom kako se sve ovo radi samo zbog izgradnje kanalizacione i vodovodne mreže, ovdje se pokušavaju dobiti politički poeni u korist Demokratske partije socijalista (DPS) uoči predsjedničkih i lokalnih izbora“ – ističe mještanin Marko Ražnatović.

Po njegovim riječima, ulica koja vodi od kružnog toka prema ovdašnjoj školi „Anto Đedović“, ali i druge ulice širom naselja, kopaju se već treći put iznova za kratko vrijeme.

„Takvo stanje traje već predugo, ugrožena je bezbjednost đaka, vozača, ali i svih drugih učesnika saobraćaja. Sudeći po primjerima iz drugih djelova grada, kao i sa magistralnog puta, ovdje neće biti nikakvog asfaltiranja, već slijedi amatersko krpljenje uništenih puteva koje ničemu ne vodi.

No, i to krpljenje će sačekati proljećne izbore, što su Barani dobro iskusili u svim dosadašnjim izbornim (ne)prilikama" – ogorčeno konstatuje Ražnatović, koji je član OO Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta.

Komentari
Perisa
Perisa: Tako je momce ! Bogu hvala neko da progovori sto prolazimo svi koji zivimo u Susanj. DPS i Peso Glavanovic koje su svi provalili u Susanj zgrcu pare, njihova partija se reklamira, a vi retardi glasajte za njih. Glasajte za krimose sto su vam buducnost uzeli, omladinu ostavili bez posla, bez hljeba, bez prerspektive. Ko je bre budala tolika vise, da mu kopate zdravu i asfaltiranu ulicu a onda se hvalite kad je zamazete kako ste asfaltirali. Sve vas treba g......om motkom po zadnjici glibavoj
14.02.2018 02:42
Popovici
Popovici: Cestitke Markoni na ovakvom reagovanju. Treba da im zabranimo radove, pa poslije izbora neka trpaju, kad smo mogli ovoliko u blato i rupetine, mozemo do juna. Inace se na Primorje sve radi uoci spica sezone. Ajde more, privatna drzava DPS blavora, do kad vise ??????????
14.02.2018 02:49
Caca
Caca: Bravo za Marka i Demokratski front
14.02.2018 08:14
Miloš
Miloš: Ovo je stvarno sramota.Svaki dan tuda prolazim,kola nagrdih.Kopaju i zatrpavaju po nekoliko puta a sve mi se čini da ne znaju što rade.Sramota bi bilo ono krpit,nego poslije ovolikog mučenja neka stave kompketan asfalt.Nadam se da necemo cekati maj.
14.02.2018 08:41
baranin
baranin: Tako je Marko. Ovi nam iz DPS-a siluju zdrav razum a sto je najgore svima nam otezavaju svakodnevnicu
14.02.2018 11:58
Nikols
Nikols: Pa toje stara prica tako rafe 30 g neka mogu ima blavora sto im vjeruje puna je CG
14.02.2018 15:42
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar