Ћирилица Latinica
10.08.2019.
Društvo

Bar dobija moderan stadion, počelo postavljanje 2.000 sjedišta

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Gradonačelnik Dušan Raičević danas je sa menadžmentom Sportsko-rekreativnog centra (SRC) Bar posjetio glavni gradski stadion gdje su u toku intenzivni radovi na finalizaciji rekonstrukcije glavnog fudbalskog terena, atletske staze i tribine. U pitanju je najveća investicija u sportsku infrastrukturu u Baru u posljednjih 10 godina, od preko pola miliona evra, saopštavaju iz SRC-a.

Raičević je istakao da Opština Bar ostaje posvećena stvaranju neophodnih uslova za razvoj sporta i rekreacije u Baru, te da je u pitanju jedna od ključnih oblasti života za kvalitetan razvoj djece, zdravlje svih građana, ali i profesionalni razvoj sportista.

Nakon završetka rekonstrukcije atletske staze, pristupilo se postavljanju preko 2000 sjedišta na tribinama, po prvi put od postojanja gradskog stadiona. Radovi su u završnoj fazi na ugradnji novog busena na glavnom gradskom stadionu, što prati i moderan sistem drenaže i automatskog navodnjavanja.

Kada radovi budu okončani, građani i posjetioci Bara imaće mogućnost da koriste ove sadržaje, u skladu sa novim pravilima i bezbjednosnim standardima i praksama modernih sportskih kompleksa.

Kako iz SRC Bar podsjećaju, finansiranje radova obezbijeđeno je zajedničkim sredstvima Opštine Bar, Fudbalskog saveza Crne Gore i Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Komentari
Željko DPS
Željko DPS: Kakva je uloga našeg Bokija iz Savjeta vječito mladih u tom biznisu ?
11.08.2019 12:21
Cufo
Cufo: Menadzer stadiona hahaha Šteta za ovog vrijednog mladog momka da parazitira na jaslama budžeta.
11.08.2019 19:27
Vodovod
Vodovod : Valjace bozu stadion kad povuce koju crtu da se dere na tribine
11.08.2019 19:58
ALEKSA
ALEKSA: Barski MASLINJACI OSUSISE. NEMA PARA ZA PRSKANJE MASLINA. ALI IMA SKUPI PROEKAT ZA K U C U MASLINA . STO CE TA KUCA . STAROSJEDIOCI BARA I NJIHOVE KUCE SU USTVARI K U C A MASLINA . STADIONI SVE MOZE SAMO NE DREVNA TRADICIJA POMOC U ODRZAVANJU BARSKE MASLINADE. TU NE MOZE MNOGO DA SE UKRADE ZATO MASLINADE NE TREBA PRSKATI . NEMA BARSKOG IMIDZA NI U ARHITEKTURI NI U OCUB VANJU TRADICIJE .
12.08.2019 14:19
Branka
Branka: Nijesam razumjela najbolje, hoće li Božo da povlači ove crte za aut linije, šesnaesterce i peterece, ili ove crte za atletske staze... Ima tu crta i crta....
12.08.2019 14:23
Nevenka
Nevenka: KAD CE U BARU U OKVIRU STAROG JEZGRA BIT MUZEJ STARIM RATNICIMA BAREM JEDNA SOBICA ETO GRADITE ZGRADE KRUZNE TOKOVE OCETE I KUCU MASLINA I TO SKUPI PROEKAT .A ZA ISTORIJU KRAJA N I S T A. ILI SE BOJITE ZA FOTELJE AKO POMENETE ISTORIJU BARA . DJE VAM JE OBRAZ I KARAKTER
12.08.2019 14:24
Karanikic
Karanikic: Nevenka, ljepse crtas no sto pises, odmori malo
12.08.2019 14:27
Nenad
Nenad: Izgleda da je u Bar ostalo vrlo malo karakternih
12.08.2019 14:31
Neda
Neda : Predsjednik Raicevic je uradio dobre stvari ali za sebe ,prica se da ce brzo biti sutnut ,jer mu je procurijela i informacija da je negdje sa nekim svojim kumovima uzivao u bahanalijama i carima koksa,zena itd... a to mu Milas oorostit nece ,pa neka gradi koliko hoce ,jos ako Ratko dobije status opstineee jooooojjjjjj cempresaru mali ode u zaborav
15.08.2019 00:42
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar