Ћирилица Latinica
16.01.2021.
Društvo

Bar tuguje za Viktorom Dedajem, čovjekom koga su svi voljeli

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Bar oplakuje Viktora Dedaja. Skoro da je nepotrebno objašnjavati ko je bio poularni Vicko, i koliko je bio omiljen u gradu podno Rumije, ali i daleko šire. Uvijek iskreno nasmijani i pozitivni Baranin preminuo je u 63. godini od posledica koronavirusa. 

Danas su se od njega putem medija i društvenih mreža oprostili izuzetno brojni sugrađani, prijatelji, kolege i medijske kuće u kojima je ostavio više nego zapažen trag.

Viktor je bio dugogodišnji producent i organizator na Radio Beogradu 202, a karijeru u Radio Baru započeo je 1980. godine.

Tokom devedesetih godina minulog vijeka na popularnoj "Dvestadvojci" je radio kao organizator Jutarnjeg programa i producent projekata "Gran pri 202" i "Leto na Adi".

Kolege će ga pamtiti po energiji koju je unosio u svaki segment programa, vedrom duhu i kolegijalnosti.

Poslednjih godina života Dedaj se bavio i politikom. Smrt ga je zatekla na mjestu člana Predsjedništva Demosa-a, partije na čijem je čelu njegov višedecenijski prijatelj i sugrađanin Miodrag Ćaki Lekić.

"Odlazi nezaboravni drug, dobar čovjek. Veliki gubitak za njegove najbliže, brojne prijatelje i saradnike", naveli su povodom smrti svog funkcionera, iz Demosa.

Sahrana Dedaja će biti obavljena sjutra (nedjelja), u krugu uže porodice, na groblju Sveti Vid u Baru, u 13 časova.

Komentari
Сале
Сале: Вицко, лака ти црна земља, био си један од ријетких Барана који није имао непријатеља. Можда и једини. Путуј с анђелима, људино !!!
16.01.2021 23:36
Ranko
Ranko: Pokoj mu plemenitoj dusi. Neponovljivi aristokrata duha !!!
16.01.2021 23:40
Marina
Marina: Bog bira najbolje sebi.Tuga da i brat i sestra tako odu,jesu li im mogli pomoći oni kojima je to bila dužnost?! Mir i spokoj njihovoj duši.
17.01.2021 10:30
Zoran caloviv stari bar
Zoran caloviv stari bar: Ostaces nam u dobrom sjecanju a posebno kada smo bili zajedno na radnoj akciji u brigadi iz bara orb vladimir popovic spanac a sad te posljedni put poz ispred svih brigadira sa kojima si bio
17.01.2021 19:57
Suada Salcic
Suada Salcic: Divni ljudi i prijatelji! Vicko i Manda ostat ce uvijek u najljepsem sjecanju. Veliki gubitak za obitelj i prijatelje,pocivali u miru.
18.01.2021 17:19
LOLA CG
LOLA CG: Rodjenjem je "ponio" pravo ime. Naslijedio je, nosio i darivao, prave vrijednosti zivota. Neopterecen ni sa cime, potpuno utopljen u barsku sredinu, koristio je urodjeni humor i svi smo voljeli da budemo sa njim u drustvu. VICKO-DOBRICE, POŠTENI I DOBRI VIKTORE, VJECNI MIR U CARSTVU NEBESKOM. MOJOJ DUSICI, PORODICAMA DEDAJ I MALJEVIC ISKRENO I DUBOKO SAUCESCE U PRAVOJ PORODICNOJ TRAGEDIJI. Za 16. dana 3 clana porodice!? Uzas! Viktore ovu pobjedu tesko da si mogao dobiti. Borio si se, a mi smo se molili. Molili smo se barem posle odlaska Pera i tvoje sestre Mande, TI ostanes sa nama. ZBOGOM, VICKO. ZBOGOM DOBRI ČOVJEČE.
20.01.2021 19:07
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
08.02.2021.
20
Krstolomci
03.02.2021.
21
E, moj Saša...
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar