Ћирилица Latinica
15.07.2020.
Društvo

Crno na bijelo: IN4S platio svaki cent poreza, Veljović završava na sudu

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Dakle, jasno je otkud ova nova režimska konstrukcija, koju ćemo u najkraćem mogućem roku, tj - upravo sada– demontirati, prikazivanjem datuma uplata za koje oni tvrde da nikada nisu izvršene. Direktor policije će imati priliku da svoje tvrdnje dokaže na sudu ili da uputi izvinjenje uredniku i redakciji IN4S, saopštno iz popularnog medija.

******************************
Uprava policije je, po ko zna koji put, precizno iscrtala magistralne pravce vlastitog djelovanja, i definisala koga smatra za najopasnije protivnike. Naravno, ni ovog puta, na njihovom „udaru“ nisu se našli kriminalci, korumpirani zvaničnici režima, „kontroverzni“ biznismeni, ljudi koji (in)direktno „pale“ Crnu Goru. 

Nakon sistematskog progona vladika, sveštenstva SPC, vjernika i opozicije, na udaru Veselina Veljovića i njegovih službenika našao se glavni urednik IN4S-a, Gojko Raičević. Opet!

Ipak, ovog puta nije riječ o snimanju protesta i privođenja opozicionog poslanika (čime je „zaslužio“ divljačko prebijanje), niti objava da je nešto „eksplodiralo u Vili Gorica“, a u stvari je „puklo“ (čime je zaslužio hapšenje i besplatno „noćenje“ u prostorijama CB Podgorica).

Sektor kriminalističke policije danas je podnio krivičnu prijavu protiv Gojka Raičevića „zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo utaja poreza i doprinosa“.

Objavljivanjem afere „Koverta“, kao i serije snimaka razgovora visokih policijskih i državnih funkcionera (Milan Roćen, Predrag Bošković, Zoran Lazović, Duško Golubović itd) u kojima je u potpunosti demaskirana priroda režima, IN4S je postao „kost u grlu“ aktuelne crnogorske vlasti.

Naglašenu „pažnju“ Uprave policije i njenog direktora IN4S je zaslužio objektivim i detaljnim izvještavanjem sa svenarodnih litija, kojim smo spriječili režim da, plasiranjem lažnih brojki i podataka preko DPS-medija, minimizuju veličinu otpora i odlučnosti naroda da odbrani svetinje, i pristupi sprovođenju sramnog Zakona u djelo.

Takođe, jasno je da je sudjelovanje IN4S-au akciji „Identifikujmo batinaše“ u Budvi, ali i spremnost da ovaj portal imenuje sve državne službenike koji se, zloupotrebom službenog položaja, izruguju pravu i pravdi slijepo služeći interesima režima, bilo izvrstan „podstrek“ gospodinu Veljoviću da, plasiranjem lažnih optužbi, pokuša diskreditovati urednika IN4S-a, ali i IN4S kao medij.

A, bilo bi zaista lijepo, profesionalno i odgovorno da se UP ugledala na IN4S, i pokušala da konačno identifikuje batinaše u svojim redovima, pa i one koji su divljački pretukli upravo Gojka Raičevića.

 

IN4S

Komentari
Ilhan
Ilhan : Veljovicu je kupljeno specijalno robijasko odijelo. Umjesto sto sve ovo izmislja, a namjestaju ga njegovi nepismeni sluzbenici, amateri, bolje da kaze ko je ubio Duska Jovanovica i kakva je njegova uloga u tome, zajedno sa Duskom Markovicem i Milom krvnikom Crne Gore
16.07.2020 11:16
Za in 4s
Za in 4s: Tako je!!! Sram ga bilo kako je smio"gledati"litije sa balkon?? ? A na njima nije "ucestvovao" 😉 😉 😉 😁😁😁😂😂😂😂🤣🤣🤣
16.07.2020 11:32
avc
avc: E ilhane,hajvancino
16.07.2020 14:25
Vasilije
Vasilije: Ako mogu onog jadnika u Podgorici optužiti da je,dok je bio na odsluženju kazne u Spuzu,vršio bombaške napade,a onog Aleksica da je dok je bio u Beogradu pucao po CG,zašto ne mogu i gosp. Raicevica,tim prije sto se radi o Srbinu!?
17.07.2020 05:57
Kaco
Kaco: Vjerski maskirane političke manipulacije su nedopustive...
17.07.2020 06:46
ana
ana: Dobro da imas "crno na bijelo"sto se onda sikiras.Imala i ja pa ne pije vode.
17.07.2020 17:35
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
14.08.2020.
15
Milo Ante portas
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar