Ћирилица Latinica
21.03.2020.
Društvo

Građani se samoorganizuju, stanari zgrade u centru Bara uplatili 1.000 Opštoj bolnici

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

Nakon brojnih privrednih organizacija i pojedinaca koji su Opštoj bolnici u Starom Baru uplatili donacije za nabavku opreme neophpdne u borni protiv virusa korona, ovdje su počeli da se samoorganizuju građani.

Na adresu "Barskog portala" stigla je uplatnica koja svjedoči o humanom gestu stanara zgrade u Ulici Mila Boškovića ulaz 12 A.

Oni su Opštoj bolnici u Starom Baru uplatili 1.000 evra koje su prikupili, i to, kako nam pišu, u znak zahvalnosti na požrtvovanju ovdašnjih medicinara u borbi protiv opakog virusa.

Očekuje se da će i drugi građani, u skladu sa mogućnostima takođe pokazati solidarnost u teškoj situaciji koja je zadesila i Crnu Goru, gdje je do sada registrovano 14 slučajeva oboljelih od virusa korona.

D.Obradović

Komentari
SUNDJER BOB
SUNDJER BOB: Bravo vazda imali i vazda davali. Dabogda vas virus zaobisao svako dobro.
21.03.2020 14:07
Dzoni
Dzoni : A sto ne uplate drpsovci i milo gargamel oni imaju para pokradenih dosta
21.03.2020 15:58
Vox
Vox: Umjesto da kazne mila lupeza na izborima koji je pokrao milijarde i uzmu nazad te pare,oni placaju od svoje crkavice...e pa zato taj bandit vlada 30 godina,ovaj narod je STOKA!
21.03.2020 17:00
Aleksandra
Aleksandra : Bravo za dobre ljude a gdje je vlast, sto oni nesto ne urade nego sve narod i pojedinci koji imaju nesto vise, sramota.
21.03.2020 21:11
Bajo
Bajo: Naravno,ovo je lijepi gest. Eto mi darani znamo i ko tamo zivi. No,stvari se mogu i ovako postaviti. Dakle,drzava je duzna da na vrijeme obezbijedi sve sto je potrebno za ovakav slucaj. Znalo se za ovo i ranije. Nemojte samo govoriti o efikasnom zdravstvu i ljekarskoj etici,snadbenenosi ljekovima i kvalitetu. Da ne govorimo o zakazivanjima kod specijalista . U ostalom iu svijetu nije bolje. Sve u svemu,najebali smo !
22.03.2020 09:07
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar