Ћирилица Latinica
04.08.2019.
Društvo

Kalezić pobjednik 25. šahovskog turnira na "Danima Zagrađa"

Autor: Redakcija 5 Ostavite komentar

U Sutomoru je juče održan tradicionalni brzopotezni šahovski turnir u okviru poznate ljetnje kulturno-zabavno-sportske svetkovine "Dani Zagrađa". Trijumfovao je Internacionalni majstor Blažo Kalezić, dok je drugo mjesto pripalo njegovog kolegi po tituli Luki Draškoviću, inače zvaničnom prvaku Crne Gore u brzopoteznom šahu.

Nadmetalo se 24 takmiačara.

Treće mjesto osvojio je Fide majstor Andrej Šuković.

Domaćin turnira i organizator "Dana Zagrađa" Veselin Ćetković zadovoljan je brojnošću učesnika, a naročito, kako je rekao, njihovim kvalitetom.

Prema lijepoj tradiciji, na kraju turnira najboljim takmičarima uručene su nagrade u vidu digitalnog šahovskog sata, šahovskih garnitura, šahovskih knjiga i časopisa i knjiga čiji je izdavač Međunarodno udruženje književnih stvaralaca “Nekazano” iz Bara.

Komentari
AN PASAN
AN PASAN: Svaka cast Cetku sto istrajava i ako narusenog zdravlja i neprekida tradiciju. Sta se ovaj Popovic kao nesto vrti ko da je i on neka karika. Iznenadjuje me da dva IM prvaka CG dolaze medju amatere i nedaju im da i oni nesto osvoje nije za pohvalu valda su prevazisli taj nivo takmicenja ima mjesta dje se mogu dokazati sebi ravnima ne sluzi im na cast. Cetko ubuduce neka bude klauzula mogu ucestvovati do titule MK a ovi ostali mogu doci da uvelicaju priredbu i da se druze. Pozdrav
04.08.2019 13:35
😎🇲🇪😎
😎🇲🇪😎: Kakav je to turnir kad Meda, Minica, i Mugose nema sprdnja😄😀😜
04.08.2019 14:36
Miki
Miki: 25. Cuger kod Ćetka NEKO LOZU DOBRU CUGO NEKO NEŠTO BLAŹE DRUGO NA TURNIRU IŠLO REDOM - PRIGANICE FINE S MEDOM ZATIM PROJA I SIR TVRDI KULEN PADE SAM NA GRUDI ! AL' OZARI SVAKOM LICE POTEZ LEDNE LUBENICE DA L' ZBOG TAKVOG IĆA, PIĆA PRVO MJESTO KALEZIĆA ! GUSLAR PJESMOM BLAGOSILJA NEMA ŠAHA BEZ OBILJA NITI PJESME, NITI PIĆA BEZ NAŠEGA ĆETKOVIĆA !
04.08.2019 15:46
Baćko
Baćko: Ne znam zbog čega se AN PASAN ljuti. intermajstori su pozvani da uveličaju manifestaciju koja traje već 25 godina. Zahvaljujući gostoprimstvu Veselina Ćetkovića nikome nije falilo ni jela ni pića. Bilo je i super druženje, a nije bilo upisnine za učešće na turniru. Nije bilo novčanih nagrada da bi neko bio uskraćen, a svi učesnici su dobili po makar knjigu, tako da primjedbe uopšte nisu na mjestu, pozdrav!
06.08.2019 09:32
AN. PASAN
AN. PASAN: Backo nisi u pravu ako su pozvani da uvelicaju taj dogadjaj mogli su i bez igre. Da li si se ti nekad u necemu takmicio nagrada nije toliko vazna kolko kad izadje u novine da si osvojio prvo mjesto to se nemoze mjeriti nikakvim knjigama zato ne palamudi vise i ne brani ono sto se neda braniti. Pozdrav za Cetka i sve amatere i sahovske zaljubljenike. Pozdrav i za jagnjecu brigadu koja dodje da omasti brke.
06.08.2019 15:06
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar