Ћирилица Latinica
04.06.2019.
Društvo

Magovčević novi barski "šerif", Spičanović napredovao

Autor: Redakcija 12 Ostavite komentar

Magovčević će na mjestu načelnika CB Bar zamijeniti Draga Spičanovića koji je nedavno imenovan za pomoćnika direktora Uprave policije Veselina Veljovića

********************************************************

Novi načelnik Centra bezbjednosti Bar biće Veselin Magovčević, saopštila je danas Uprava policije.

Za komandanta Posebne jedinice policije postavljen je Miodrag Drobac, dosadašnji zamjenik komandanta Protivterorističke jedinice (nekadašnje Specijalne antiterorističke jedinice).

Komandant Jedinice za podršku i logistiku u novoformiranom Sektoru specijalne policije je Dragiša Mugoša koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Odjeljenja policije u Centru bezbjednosti Podgorica.

Za načelnika Forenzičkog centra postavljen je prof.dr  Aleksandar Ivanović, koji je u Forenzičkom centru do sada obavljao poslove rukovodioca Grupe za postupanje sa dokaznim materijalom, forenzičku analitiku i kontrolu kvaliteta.

Za zamjenika načelnika Forenzičkog centra, koje je novoformirano radno mjesto, postavljena je Sandra Kovačević koja je do sada bila rukovodilac Grupe za DNK analizu u Forenzičkom centru.

Za v.d. načelnika Odsjeka za međunarodnu operativnu saradnju INTERPOL – EUROPOL – SIRENE postavljen je Dejan Boljević koji je do sada obavljao poslove rukovodioca Grupe za ciljane potrage u ovom Odsjeku.

Kolegijum će i u narednom periodu sagledavati potrebe službe i shodno tome i dalje kadrovske promjene, navedeno je u saopštenju Uprave policije.

“Novim Pravilnikom o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji predviđena je reorganizacija poslova i zadataka u mnogim segmentima, kao i sistematizacija novih organizacionih jedinica, a sve sa ciljem još efikasnijeg obavljanja policijskih poslova i zadataka, posebno u borbi protiv organizovanog kriminala.

Cilj je da Uprava policije, na što jednostavniji i brži način, uz angažovanje svakog pojedinca na radnim mjestima na kojima može dati svoj maksimum, postiže što bolje rezultate, u skladu sa evropskim standardima kojima naša policija teži i organizaciono i u radu i djelovanju”, poručeno je iz Uprave policije.

Komentari
Gagi
Gagi: Mago, neka je sa srećom!
04.06.2019 19:41
Timur
Timur: Dobro doša Mago, mada ćeš na klupu Mornara teško zamijeniti Draga, ako je i to predviđeno mjesto za načelnika. No dako se i ti malo izvještiš i brzo ćeš se razumjeti u košarku. Ovu drugu rabotu ne vjerujem da smiješ ticat. Evo viđećemo. U svakom slučaju srećno.
05.06.2019 06:58
Lale
Lale: Čuš Mago. Ima zajeban nadimak. Kakoli je je tek Rašku Konjeviću ? :)
05.06.2019 08:30
Velija
Velija: Nema šanse, da može uspješno zamijenit Spiča. Ali neka se trudi pa ćemo viđet i onda ga ocjenjivati. Ovi Timur stvarno misli, da šef policije mora šeđet na klupu košarkaškog kluba.Ajt more ne budi smiješan.
05.06.2019 13:10
Đoka pozadinac
Đoka pozadinac: Nago je pravi,sve će biti drugčije mislim pozitivno.Svaka čast
07.06.2019 23:38
Đoka pozadinac
Đoka pozadinac: Čestitke na najboljem izboru.Boža mi nemojte dirati,
08.06.2019 06:57
Božo DPS
Božo DPS: Pravi izbor u pravo vrijeme 🙀
09.06.2019 06:53
Kaco St.Bar
Kaco St.Bar: Za Bokija, što ti znaš avetinjo šta je pravi izbor.Ti koji pojma nemaš ni o čemu.Imam jednu veliku molbu za tebe, poštedi nas molim te tvojih jako glupih komentara jer što GOD da izjaviš nema veze s mozgom.
09.06.2019 15:28
Za Bokicu
Za Bokicu: Slusaj Boki jebiguzu svi MI dobro znamo tvoju biografiju tebi je najveci domet da budes potrcko u DPS I to sto ti je Milas dozvolio da se slikas sa njim. Postedi nas Malo ne avetaj pomislice neko da si pametan ako prestanes sa Tom prdnjavom.
10.06.2019 00:01
Pincici
Pincici: Za ova dva pozadinca. Vi mislite da ste duhoviti sa nekim vasim komentarima a micite se u K.... krasni jebalo vas brdo magaraca pa da se razmnozavate avetinje avetne. Cus Bozo I Djoka pozadinca kurac na biciklo sa slamenim sesirom J.... Vas M......
10.06.2019 08:27
Kaco
Kaco: Oslobodite nas od ova dva jebiguza.Ostroga mi idu mi na jetra.Mi starobarani smo staromodni ali pozadince nikad nismo podržavali pa nećemo ni sad.
11.06.2019 11:28
Luka bar
Luka bar: Mala biografija o bozu jankovicu zvani crta ili linija pa svi znaju ko si i sta si iz mupa su te ocerali nisu ti dali pripravnicki da odradis jer su znali da si sitni diler i narkoman
22.06.2019 11:37
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar