Ћирилица Latinica
21.05.2019.
Društvo

Novaković: Podrška sportu i mladima

Autor: Redakcija 6 Ostavite komentar

Otvarajući manifestaciju „Sportom protiv poroka“ potpredsjednik SO Bar Radomir Novaković Cakan je ukazao najmlađima  "da nema prečice do uspjeha kao i da se do svega u životu stiže teškim radom.

Takođe, skrenuo im je pažnju i da će se na tom putu često sretati sa preprekama – nekada manjim, a nekada većim, ali i da će im u savladavanju tih prepreka pomagati roditelji, prijatelji, škola.

„Velika pomoć će vam biti i sport“, istakao je Novaković i dodao:

„Zato vam savjetujem, kao neko ko se aktivno godinama bavio sportom – trenirajte. Trenirajte bilo koji sport – važno je. Osnovni motiv vašeg treniranja ne treba da bude novac – već zdrav način života i druženje.“

Kao predstavnik grada Bara,  Novaković  je izrazio zadovoljstvo što vidi kako u ovom gradu djeca imaju priliku da razvijaju svoje sportske, ali i sve druge talente i dodao: „Zahvaljujući tome rastete u srećne i vrijedne članove našeg društva, a samopouzdanje, tolerancija, kreativnost i poštovanje različitosti su dio vrijednosti koje su suština Bara više od jedanaest vjekova.“

Džijudžicu klub „Mornar“ iz Bara, plesni klub „Habanera“ i fitnes trener Tamara Vojvodić donijeli su neke novitete gradu Baru želeći da djecu, ali i odrasle, motivišu i okrenu zdravim stilovima života, ukazao je Novaković.

Grad je danas bio pun pozitivne energije, osmijeha i lijepog raspoloženja.

Pored organizatora, učešće su uzeli i mali fudbaleri iz FK „Mornar“ kao i oni iz AK „Mornar“. Pored njih, prisutni su bili i gosti iz Nikšića.

 „Jedan od osnovnih zadataka države, ali i lokalne samouprave jeste da brinu o zdravlju svojih stanovnika – prije svega onih najmlađih. Sport je glavni saveznik u toj borbi. Grad Bar je bio, i biće – grad sporta i mladosti i ubuduće“, poruka je Novakovića.

 

Komentari
Djuro
Djuro: Zar je moguce da niko nije komentariso ovak divan gest !!! Bravo za Barane, Bravo za trenere djiju djice kluba !! I sve ucesnike. STOP POROCIMA OKRENI TE SE SPORTU !!!
22.05.2019 15:20
Kobra
Kobra: Na idućim izborima u Baru Cakan pobjeđuje!
22.05.2019 15:42
Lana
Lana: Cakan ima stila. Drži do obećanja. Malo ga Mićo Orlandić proganja, ali neće ni to zadugo.
22.05.2019 23:41
Bivsi sportista
Bivsi sportista: Debeli ima dobru dusu I srce Ali je veliki manipulator svuda GA ima dje treba ubrati neki politicki poen svasta obecava nista ne ispunjava pravi politicar. Zalaze se za azil azila nema, pred izbore rece nece Micom PA se Evo ljube ko dvije tetke vrtio se Reda radi uz cempresare kolko da GA slikaju I sad Evo prica kao bivsi sportiste Jo's Kad bi Nam kazao kojim se to sportom bavio da I MI djecu saljemo u Taj sport. Ringe Ringe raja.
23.05.2019 02:48
Marina
Marina: Radi li što gospodin Cakan konkretno osim što se slikava po trgovima i konferencijama? Koji je njegov učinak, neki konkretan rezultat u projektima u opštini?
26.05.2019 00:51
Božo
Božo: CAKAN je legenda
31.05.2019 06:43
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar