Ћирилица Latinica
18.06.2019.
Društvo

Parodija na račun SDT: Samo je barska maslina starija od Milivoja Praćke (VIDEO)

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Jučerašnji nastup Specijalnog državnog tužioca (SDT) Milivoja Katnića u crnogorskom parlamentu bio je u Crnoj Gori apsolutni  "hit dana" na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Katnić, u narodu poznat i kao Milivoje Praćka, kazao je u obraćanju poslanicima i javnosti da je hrišćanin više stotina godina. On, kako se može čuti iz video zapisa koji "Barski portal" objavljuje, potom dodaje : "Možda i hiljadu. Što znači da bih mogao biti i papa".

Na ovaj dio njegovog nastupa opozicioni poslanici su se glasno "horski" nasmijali, a kreativni fejsbuk "aktivisti" baš su se potrudili da "začine" još jedan "izlet" Specijalnog državnog tužioca, koji, uzgred, nesvakidašnjim "biserima" u kontinuitetu "uveseljava" narod.

Portal IN4S je tako kao jedan od "najoriginalnijih" statusa na popularnoj društvenoj mreži izdvojio parodiju čiji je autor vlasnik fb profila Zoran Joke Prikaza Mirić.

On je tim povod napisao: "Raritet. Jedino je barska maslina starija od Milivoja."

Vašoj pažnji preporučujemo video zapis iz priloga.

Komentari
Drndoje
Drndoje: E pa komedija. Crni Milivoje u šta te ubačiše mangupi, da se sprdaju i đeca s drtinom nepismenom starom sa ko zna kako kupljenom diplomom. Pa nijei, mrčio se, ni na nivou srednjoškolca.
18.06.2019 10:41
Вики
Вики: Назва га Андрија Мандић баљегом усред суђења за лажни државни удар. Е каква говеда Мило поставља да му бране приватну државу јадо мој
18.06.2019 11:48
Za. Viki
Za. Viki: Bogami cojstvo oboica mogu lako nositi. Nemamo mi ni sudstvo ni opoziciju zato nam ova vlast to radi svih ovih 30tah godina.
18.06.2019 13:20
Viki
Viki: A ti sto mi odgovaras mora da si neki usranko iz Bečićeve gej partije. Bolje vidi spasi mu dupe, onaj Bogdanović ga raspori cijeloga.
18.06.2019 14:21
Stara Varos
Stara Varos: Sta je popisuljo kad samozvani Vojvoda Ovu staru drtinu nazove baljegom tebi je to ok ali kad poistovjetimo oboicu ti pocnes da burlices popi jadna nebila jedan bensedin i ne avetaj. Sto se tice Becicevog dupeta zabole me K.... C za njega i ovog tvog Vojvodu i Pipuna, i savjetuj ih da cuvaju dupe kad podju na ladovinu u bajbok.
18.06.2019 15:00
Savjetnik iz Opštine Bar
Savjetnik iz Opštine Bar: Aman ljudi ne skrnavite Staru maslinu s ovom katunskom avetinjom. Znamo mi koja je to budala, no trpimo.
20.06.2019 10:25
Bravo Milivoje
Bravo Milivoje: E jesi blesav svaka ti cast.
28.06.2019 18:43
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar