Ћирилица Latinica
13.05.2018.
Društvo

Perutović i Vukmarković najuspješniji u višeboju

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Opštinski savez “Sport za sve” na terenima SRC "Topolica" održao je sportsko rekreativni viseboj.

Od 120 takmičara, najuspješniji su bili Jadranka Perutović i Dragan Vukmarković, kojima je pripala titula “Šampion višeboja 2018”, a specijalne nagrade dobili su najmlađi i najstariji rekreativac - Dunja Radović i Aleksandar Leko Ivanović.

Višeboj je otvorio predsjednik Crnogorskog saveza "Sport za sve" Milan Bracanović, a predsjednik Opštinskog saveza "Sport za sve" Ranko Aligrudić Bar pozdravio je rekreativce i goste ističući da su ciljevi Saveza "Sport za sve" promovisanje rekreativnog sporta i zdravih stilova života u cilju poboljšanja psihofizičkog zdravlja građana, omogućavanje da sport i rekreacija budu dostupni svima i omasovljenje Saveza.

"Činjenica je da je u 2017. u krivičnom postupku, a na osnovu odluka Osnovnog suda Bar, za osam maloljetnika sprovedena vaspitna mjera uključivanja u sportske aktivnosti našeg Saveza na po šest mjeseci.

To nam daje nam za pravo da i danas od Opštine zatražimo da nam obezbijedi prostorije za rad i ispuni dato obećanje verifikovano u Sporazumu o međusobnoj saradnji", naglasio je Aligrudić.

U sklopu manifestacije, Streljački klub “Oroz” je u saradnji sa Crvenim krstom i profesoricom Anom Barjaktarević održao čas prve pomoći na kojem su učenici Srednje Ekonomsko-ugostiteljske škole demonstrirali pružanje prve pomoći kod sportskih povreda.

Pored Bracanovića, gosti takmičenja bili su i predsjednici Skupštine Crnogorskog saveza "Sport za sve" i pljevaljskog saveza dr Budimir Bijelić i Gligorije Vojinović, te kolege iz podgoričkog saveza sa doajenom sportske rekreacije Brankom Markovićem na čelu..

Organizatori su na pomoći zahvalili svima koji su podržali višeboj.

Rezultati:

Skok u dalj iz mjesta Dame 40+, redom: Jadranka Perutović, Vesna Vučinić, Milanka Žarković; dame do 40: Nataša Vukmarković, Sanela Šabotić, Dženeta Kalač. Muškarci 40+: Vladimir Vujačić, Nenad Vučković, Dragan Vukmarković; muškarci do 40: Amir Alibašić, Slobodan Novaković, Srđan Glišić.

Duboki pretklon dame 40+: Žarković, Slađa Mitrović, Zorica Stojičić; dame do 40: Selma Jahaj, Kalač, Maliha Šabović, muškarci Srđan Tvrdišić, Slobo Dobraković, Hasan Backović.

Bacanje kugle dame 40+: Perutović. Žarković, Vučinić, dame do 40 Vukmarković, Arneta Čolovič, Kalač. Muškarci 40+: Vukmarković, Vučković, Hazbo Šabotić; do 40: Marko Čejović, Aleksandar Jahaj, Dino Ramusović.

Streljaštvo: žene -  Slađana Đokđurić, Šabotić, Mirović; muškarci: Miladin Vidaković, Marko Čupić, Žarko Rađenović.

Šah dame: Vukmarković, Smiljana Vukićević, Mitrović, muškarci Vukmarković, Radošević, Dragan Kuč.

Pikado dame: Vučinić, Borka Gorić, Vukmarković, muškarci Esad Lukolić, Čejović, Miloš Zoranović.

Kategorija najmlađi:

Hula hop: Lana Radunović, Jana Zečević, Valentina Jokić.

Streljaštvo za djecu: Katarina Jočić, Dragana Kastratović, Dajana Moračanin, Ognjen Zečević, Vukan Lećić, Dragan Kastratović.

(Vijesti)

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar