Ћирилица Latinica
04.10.2019.
Društvo

Promocija ljepota i znamenitosti Bara kroz objektiv braće Popović (VIDEO)

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Braća Đorđije i Nikola Popović, koja stoje iza Creative Mess Films youtube kanala, odnosno istoimene produkcije, uputila su nam video prilog kojim prikazuju grad Bar kao oazu različitih  kultura, religija i običaja.

Đorđije već duže vremena živi u Švedskoj, dok je Nikola trenutno u rodnom gradu podno Rumije.

Kako nam Popovići pišu, željeli su istovremeno da kroz lijepe kadrove prikažu svoj grad, pa su osim prepoznatljivih pravoslavnih, katoličkih i islamskih vjerskih objekata, u njihovom prilogu mjesto našli i sportska dvorana "Topolica", Dvorac kralja Nikole, kadrovi Starog Bara, obale, Stare masline i mnogo toga još.

Uostalom, pogledajte videdo, uz toplu preporuku naše redakcije.

Komentari
Vasilije
Vasilije: Bilo bi vrlo korisno da se napravi video zapis o crnim tačkama u Baru :da se prikaze otvoreni kanal Rena (leglo zaraze duž jezgra Topolice),psi lutalice koji konstantno napadaju gradjane a koji nisu ni čipova i da se bar zna da nema nevakcinisanih,izlivanje kanalizacija duž obale a i u centru primjera iz dvorišta katoličke crkve nove...
07.10.2019 02:20
Kosana/Kosana
Kosana/Kosana: Dragi moji momci! Niko ljepše nije prikazao grad Bar od vas dvojice braće, samo širite ljubav i bicete srecni, i dijelite ljude na dobre i loše, vjera nije važna, srecno!
21.10.2019 20:44
Kosana
Kosana: Bravo momci, niko nije ljepše predstavio grad Bar od vas dvojice, vidi se da ovaj grad volite od srca, samo tako nastavite da širite ljubav i slogu i bicete uvek srecni! Srecno........
21.10.2019 20:53
Lepa/ lijepa
Lepa/ lijepa: Bravo momci!
21.10.2019 20:54
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar