Ћирилица Latinica
28.02.2020.
Društvo

Rukometaši kod Raičevića

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević ugostio je članove Kadetske muške rukometne reprezentacije Crne Gore, sugrađane - Marka Kneževića, člana Stručnog štaba reprezentacije, Luku Barjaktarovića, Lazara Gvozdenovića i Merisa Bošnjaka, reprezentativce i članove Rukometnog kluba Mornar iz Bara, koji su na 17. Mediteranskom prvenstvu u Atini osvojili srebrnu medalju.

„Želim da vam uputim iskrene čestitke na osvojenoj srebrnoj medalji koja je sve nas učinila ponosnim i obavezala nas da u narednom periodu jednako posvećeno pružamo podršku razvoju rukometa u Baru, ali i rukometnom klubu Mornar 7 čiji ste članovi, koji je prepoznao vaš talenat i dao šansu koju ste znali da iskoristite. Mislim da ste na pravi način predstavljali klub iz kojeg dolazite, naš grad, ali i našu državu i ovakvi sportski rezultati su samo podsticaj mladima da se bave sportom, jer zaista sportski uspjesi kao što je ovaj kod svih nas bude posebne emocije“ kazao je  Raičević.

Predsjednik Opštine je izrazio očekivanje da će Kadetska muška rukometna reprezentacije ovakve uspjehe nastaviti i na Prvenstvu Evrope B divizije koje će biti održano u Podgorici, što će ujedno značiti i plasman u viši rang takmičenja, u A diviziju i samim tim se kvalifikovati za Svjetsko kadetsko prvenstvo 2021. godine, gdje joj je, kako je istakao i mjesto,  imajući u vidu kvalitet koji su pokazali u dosadašnjem periodu na velikim takmičenjima.

Članovi Kadetske muške rukometne reprezentacije su zahvalili predsjedniku Opštine na prijemu i istakli da su u jakoj kokurenciji na prvenstvu uspjeli da dodju do medalje, što im je bio i jedan od ciljeva prije početka šampionata.

Komentari
Ljiljan bijeli
Ljiljan bijeli: Čudi me da ovi pošteni portal napiše još ponešto ne samo o litijašima. Mora da je neko od ovih rukometaša dio litijaša, drugačije se o njima ne bi ođe pisalo !
28.02.2020 13:46
Ilhan
Ilhan: Ljiljane bijeli i ja i ti smo litijaši, samo ti ne znaš još, nema ko da ti javi. Podrška za sportiste - litijaše. Podrška za pravdu i poraz milovog Zakona koji bi da zakrvi Crnu Goru
28.02.2020 14:24
Milan
Milan: A Raičević miš jedan koji posiječe čemprese kompleksaš. A nije ni čudo što mu sve radi ova vjerenica nije ni čudo što je istraumiran
01.03.2020 18:58
Imperator
Imperator: Kneževiću komadant Crna Gora pozdravlja te!
03.03.2020 09:37
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar