Ћирилица Latinica
10.01.2021.
Društvo

Saobraćajni "horor" na najprometnijoj sutomorskoj raskrsnici

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Mjesecima već nadležne u Opštini Bar i lokalnom Vodovodu ne dotiče problem sa potpuno uništenim dijelom saobraćajnice na samoj raskrsnici ulica Save Kovačevića, Cara Lazara i Vuka Karadžića u centru Sutomora.

Ovdje su više puta izvođeni radovi na vodovodnoj infrastrukturi, a kako nezvanično saznajemo pucanje i ispupčenja "krpljenog" dijela asfalta na ovoj dionici ponovo je izazvala voda. Da li je došlo do pucanja cijevi ili nečeg drugog, očekuje se da odgovor daju iz barskog Vodovoda, ali mještani i oni koji saobraćaju ovim dijelom Sutomora traže hitno rješavanje problema, koji je već izazvao štete na brojnim vozilima, a ozbiljna je opasnost i po fizičku bezbjednost, kako vozača tako i pješaka, prvenstveno đaka.

Problem je utoliko veći što na samo dvadesetak metara odavde počinje dvorište Osnovne škole "Kekec", pa su upravo đaci najbrojniji učesnici saobraćaja, bilo kao pješaci ili saputnici u vozilima roditelja koji ih dovode na nastavu i vraćaju kućama. 

Ovim problemom, ironičnim statusima, danas su se bavile i pojedine MiM stranice, pa su administratori jedne od njih primijetili da je ovaj dio puta na kome se "spajaju" tri prometne ulice "idealno mjesto da se polomi karter". 

Građani prozivaju i Komunalnu policiju, za koju kažu da se ne miješa u svoj posao, ali i druge komunalne službe Opštine Bar.

 

Komentari
Danilo
Danilo: ovo je samo jedan u nizu infrastrukturnih zločina baljega iz DPS-a i SD-a.
10.01.2021 23:37
Sutomore_85
Sutomore_85: Polomismo auta na ove "talase"... 2 dana pred izbore su to krpili i popravljali i prva kiša u septembru uništila sve, takva nam je svaka rabota đe su dps "stručnjaci" radili, tako nam je u cijelu državu, ovo je pokazatelj sveopšteg rasula u državi... ali bitno da dps "brani" državu da je ne ponesu u Srbiju a to što je cio sistem truo ko šupalj zub to nema veze... Ko će odgovarat za ovo, niko ka i za sve... E VIVA!
10.01.2021 23:38
Komšo iz Njegoševe
Komšo iz Njegoševe: Hoće li ovi eksperti iz nelegalnog Odbora mjesne zajednice ovo da stave u svoj promo materijal pošto su jako stručni i uspješni u p.m.?
10.01.2021 23:40
Владица
Владица: Ратко ће то да среди сад кад почне да ради опет пошто је Уставни суд одлучио да је он једини легални предсједник Сутомора. Крај!!!
10.01.2021 23:43
Sutomore_85
Sutomore_85: Za Vladicu: oće Rale, ka u prk*o, ka što je i do sad radio za Sutomore, samo za svoj dzep i svoj biznis... treba nam opština Sutomore ali bez dps "stručnjaka" i lopova, bez Raleta ali i bez ovih trenutnih ćutuka koji vode m.z. Rale da je htio za ove 30 god mogao je preko kumare da uredi Sutomore ali nije... prema tome opština sa novim mladim pametnim školovanim ljudima...
10.01.2021 23:48
Sutomorski
Sutomorski: Neka neka, nemojte tako za raleta to je sutomorski Šeik.... Ceka se neko cudo odje da se dogodi na ovu raskrsnicu pa ce mozda i tad da razmisle oce li sredit. Sram ih bilo. Ovakva im je svaka rabota poslednjih 30 godina.
11.01.2021 00:03
Nole
Nole: Žali Bože lijepog mjesta Sutomora koje propada, nema investicija u radna mjesta, onaj Maljevik propada a obećavan je Monako tamo.
12.01.2021 03:53
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
08.02.2021.
20
Krstolomci
03.02.2021.
21
E, moj Saša...
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar