Ћирилица Latinica
06.06.2019.
Društvo

Vučelić: Umrtvljeni kapital Luke Bar pretvorićemo u profit

Autor: Redakcija 8 Ostavite komentar

Izvršni direktor Luke Bar Vladan Vučelić najavio je da će prva naredna investicija "Luke Bar" biti izgradnja novog skladišta od 6.000 kvadrata i sanacija Volujice. Ti projekti su vrednosti oko šest miliona evra.

***********************************************************

"Iako nije lako, neophodno je valorizovati potencijale koji su umrtvljeni i predstavljaju trošak za Luku dugi niz godina. Taj kapital ćemo nastojati da pretvorimo u profit, a ne kontinuirani gubitak - kazao je izvršni direktor AD "Luka Bar", Vladan Vučelić  povodom uspjeha koji su radnici "Luke Bar" postigli na Međunarodnim radničkim sportskim igrama u Sunčevom Bregu u Bugarskoj.

U menadžmentu kažu da će prvu polovinu godine "Luka Bar" završiti uspješno. Nadaju se da će aktivnosti u vezi sa saradnjom sa novim partnerima uroditi plodom i ponudu "Luke Bar" učiniti još atraktivnijom.

"To nije lako, ne zavisi isključivo od našeg menadžmenta. S tim u vezi imali smo posete predstavnika renomiranih kompanija iz okruženja, a ako se neki od tih planiranih projekata "otvori", uz dobru valorizaciju Slobodne carinske zone, za koju postoji povećano interesovanje, realno je očekivati ulazak u period stabilnog poslovanja" - kazao je Vučelić.

Uspjeh na Radničkim sportskim igrama

Tri medalje i sedam pehara osvojili su radnici "Luke Bar" na Međunarodnim radničkim sportskim igrama u Sunčevom Bregu u Bugarskoj. Prvo mjesto kao najbolji pojedinačni plivač osvojio je Ivan Perazić, njegov kolega Blažo Dobrković je drugoplasirani u pojedinačnom pikadu, a Goran Vukčević je treći u toj kategoriji. Dobre rezultate ostvarili su i Agim Demirović, Admir Škrijelj, Jovica Pajović, Haris Međedović, Zoran Vučetić, Marko Pekić, Pavle Marović, Čedo Grabovica, Milojko Đukić, Šukri Papazi, Željko Petranović, Samir Šulić, Božo Krekun i Saša Ičević.

 

Izvor: Novosti

Komentari
Boki DPS
Boki DPS: Ulaganje u sport jako je važno.Mi iz DPSa to prepoznajemo.Bravo za sportaše
06.06.2019 12:44
Baranin
Baranin: Bravo za gospodina Vucelica,svaka cast pravi covjek za Luku Bar
06.06.2019 18:24
Za Bokija
Za Bokija: Cuti smrdljivko sta se Koji kurac malo malo javljas I palamudis ti I DPS I sport.Ti osim mozda klikera nisi znao nista drugo. Tvoj najveci domet je potrcko I zato no prding.
07.06.2019 12:42
Livaran
Livaran: Bravo za gospodina Vučelića, šta ima sa tim ovaj Božo koji daje glupe komentare.Najbolje bi bilo za Boža da se posveti svojem Đoki pozadincau a da nas poštedi gluposti koje svakodnevno valja
07.06.2019 12:51
Velija
Velija: Za Božu, možeš li nas zaštititi od tvojih komentara jer si baš glup, pravi tulipan.
07.06.2019 23:34
Kaco
Kaco: Za Boža , ma što ti znaš u šta je dobro ulagati ligo jedna. Ne lupetaj i poštedi nas od tvojih glupih izjava .Primi se za Đoku i sve če biti u redu avetinjo
08.06.2019 07:04
Momo Lekovic
Momo Lekovic: Bravo za DPS i Vladana!
13.06.2019 17:19
Crta i linija
Crta i linija: Bozo crta ili linija pametnije ti je da cutis povuces koju crtu i lupets i neznas sto pricas zna te ceo bar i oni sestani iz livara ljape teske i oni te ne vole
22.06.2019 13:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar