Ћирилица Latinica
06.06.2019.
Društvo

Vučelić: Umrtvljeni kapital Luke Bar pretvorićemo u profit

Autor: Redakcija 9 Ostavite komentar

Izvršni direktor Luke Bar Vladan Vučelić najavio je da će prva naredna investicija "Luke Bar" biti izgradnja novog skladišta od 6.000 kvadrata i sanacija Volujice. Ti projekti su vrednosti oko šest miliona evra.

***********************************************************

"Iako nije lako, neophodno je valorizovati potencijale koji su umrtvljeni i predstavljaju trošak za Luku dugi niz godina. Taj kapital ćemo nastojati da pretvorimo u profit, a ne kontinuirani gubitak - kazao je izvršni direktor AD "Luka Bar", Vladan Vučelić  povodom uspjeha koji su radnici "Luke Bar" postigli na Međunarodnim radničkim sportskim igrama u Sunčevom Bregu u Bugarskoj.

U menadžmentu kažu da će prvu polovinu godine "Luka Bar" završiti uspješno. Nadaju se da će aktivnosti u vezi sa saradnjom sa novim partnerima uroditi plodom i ponudu "Luke Bar" učiniti još atraktivnijom.

"To nije lako, ne zavisi isključivo od našeg menadžmenta. S tim u vezi imali smo posete predstavnika renomiranih kompanija iz okruženja, a ako se neki od tih planiranih projekata "otvori", uz dobru valorizaciju Slobodne carinske zone, za koju postoji povećano interesovanje, realno je očekivati ulazak u period stabilnog poslovanja" - kazao je Vučelić.

Uspjeh na Radničkim sportskim igrama

Tri medalje i sedam pehara osvojili su radnici "Luke Bar" na Međunarodnim radničkim sportskim igrama u Sunčevom Bregu u Bugarskoj. Prvo mjesto kao najbolji pojedinačni plivač osvojio je Ivan Perazić, njegov kolega Blažo Dobrković je drugoplasirani u pojedinačnom pikadu, a Goran Vukčević je treći u toj kategoriji. Dobre rezultate ostvarili su i Agim Demirović, Admir Škrijelj, Jovica Pajović, Haris Međedović, Zoran Vučetić, Marko Pekić, Pavle Marović, Čedo Grabovica, Milojko Đukić, Šukri Papazi, Željko Petranović, Samir Šulić, Božo Krekun i Saša Ičević.

 

Izvor: Novosti

Komentari
Boki DPS
Boki DPS: Ulaganje u sport jako je važno.Mi iz DPSa to prepoznajemo.Bravo za sportaše
06.06.2019 12:44
Baranin
Baranin: Bravo za gospodina Vucelica,svaka cast pravi covjek za Luku Bar
06.06.2019 18:24
Za Bokija
Za Bokija: Cuti smrdljivko sta se Koji kurac malo malo javljas I palamudis ti I DPS I sport.Ti osim mozda klikera nisi znao nista drugo. Tvoj najveci domet je potrcko I zato no prding.
07.06.2019 12:42
Livaran
Livaran: Bravo za gospodina Vučelića, šta ima sa tim ovaj Božo koji daje glupe komentare.Najbolje bi bilo za Boža da se posveti svojem Đoki pozadincau a da nas poštedi gluposti koje svakodnevno valja
07.06.2019 12:51
Velija
Velija: Za Božu, možeš li nas zaštititi od tvojih komentara jer si baš glup, pravi tulipan.
07.06.2019 23:34
Kaco
Kaco: Za Boža , ma što ti znaš u šta je dobro ulagati ligo jedna. Ne lupetaj i poštedi nas od tvojih glupih izjava .Primi se za Đoku i sve če biti u redu avetinjo
08.06.2019 07:04
Momo Lekovic
Momo Lekovic: Bravo za DPS i Vladana!
13.06.2019 17:19
Crta i linija
Crta i linija: Bozo crta ili linija pametnije ti je da cutis povuces koju crtu i lupets i neznas sto pricas zna te ceo bar i oni sestani iz livara ljape teske i oni te ne vole
22.06.2019 13:22
Uprava luka bar
Uprava luka bar : Stvarno mi je mio dusan raicevic i pravi je gospodin ali jedino ga ne razumem kako moze sa bozom jankovicem seljacinom iz livara do je momak koji bruka dps ceo bar mu zna biografiju budala lazov kockar sitni diler narkoman zato nije mogao da odradi pripravnicki u mupu ocerali ga ceo stanica policiska u bar se smijala kad se prijavio da odradi pripravnicki u mupu
28.06.2019 00:48
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar