Ћирилица Latinica
15.12.2019.
Hronika

Albanci sa Kosmeta ubili crnogorskog policajca na dužnosti

Autor: Redakcija 7 Ostavite komentar

Graničnog policajca Milutina Lekovića (41) ubio je Albanac sa Kosova i Metohije.

***

Službenik crnogorske granične policije Milutin Leković (41) preminuo je od posljedica ranjavanja zadobijenih oko 14 časova u Igalu. Njega  u glavu hicem iz pištolja, koji je, kako se sumnja, sa zadnjeg sjedišta službenog automobila ispalio Albanac sa Kosova i Metohije, koga je Leković privodio.

Prije nego će podleći povredama, Leković je operisan u risanskoj bolnici, u kojoj su ljekari satima pokušavali da spasu njegov život.

Napadači, dvije muške i jedna ženska osoba su se nakon napada dali u bjekstvo u nepoznatom pravcu", saopšteno je iz Uprave policije. Ipak, oni su oko 17 sati uhapšeni u Sutorinskom polju. 

Leković je sa kolegom prethodno priveo troje stanovnika KiM, jer nisu posjedovali identifikaciona dokumenta. Prema prvi informacijama uhapšeni Ljuljzim Hasani (49), Ljuan Hasani (43)i Nure Hasani (67), i oni se terete  za ubistvo policijskog službenika Milutina Lekovića iz Herceg Novog. Pored tzv. kosovskog, oni posjeduju i državljanstvo Albanije.

Kada ih je policija pronašla i opkolila osumnjičeni za ranjavanje policajca ponovo je potegao pištolj. Napadač je ranjen u ruku u razmjeni vatre.

"Jedan od njih, prilikom lišenja slobode, muškarac starosti oko 45 godina je potegao pištolj i uperio ga u policijske službenike izgovarajući pritom prijeteće riječi. Tada je došlo do razmjene vatre u kojoj je napadač od strane policijskih službenika pogođen iz vatrenog oružja i onesposobljen, dok su druga dva lica, muškarac starosti oko 50 godina i ženska osoba starosti oko 70 godina takođe savladani", pojašnjeno je iz Uprave policije.

Policija raspolaže podacima o mogućem identitetu osumnjičenih lica a u toku su aktivnosti na potvrđivanju tih saznanja sa partnerskim službama.

 

Komentari
Bodin
Bodin: Saučešće familiji nedužnog Lekovića. Ovo je užas. Da li vidi crnogorska vlast šta nam se dešava jer su podržali ubice Haradinaja i Tačija i sa njima tikve sade. A onda od terorista stradaju u našoj državi nedužni građani, i to za početak granična policija. Milu i Dušku neće biti ništa, a mi koji nemamo pratnje u prstenovima i silne zaštite smo svi potencijalne mete terorista. Šiptarska bagra teroristička nam o glavi radi. Narode, narode, đe si narode !?
16.12.2019 00:06
Vidosava
Vidosava: Baš me čudi, nas ti šiptari baš gotive. Kuku za našu mladost što napravi zbog svoje guzice veleizdajnik Đukanović i poslušna marva oko njega.
16.12.2019 00:16
Srbenda
Srbenda: Pobogu ljudi trgnimo se iz ovoga sna politickog. Sto nam prodaju nametnutu politiku zapada. Vidite i sami sta ova stoka sipttarska radi. Danas je u Igalu ,sjutra u Baru,a prekosjutra ko zna dje u mrcenoj crnoj gori. Treba im pokazati kako nisu na Kosovu. Na svakom gradilistu ih ima. Zapitaj te se sta nas ceka sjutra.
16.12.2019 00:18
Nina
Nina: Zao mi neduznog covjeka koji je posteno radio svoj posao i zivot dao za svoju drzavu koja podrzava siptarske teroriste."Ko sa djavolom tikve sadi o glavu mu se lupaju". Najiskrenije saucesce porodici.
16.12.2019 00:21
Bubreg u loju
Bubreg u loju: Zaigrala mecka na vrata. Pocivaj u miru dobri covjece!
16.12.2019 00:32
2SLa
2SLa: Naj iskrenije saucesce porodici. U pravu su americki policajci prvo pucaju pa onda idemo dalje. Ovo je za nevjerovat nalaze sumnjiva lica bez ikakvih papira njih dvoica i dva policajca naoruzana umjesto da ih uhapse ili zovu pojacanje oni ih voze ko turiste on puca ranjava ovog nesretnika pa dje se nalazi ovaj drugi policajac??? I poslij svega on ponovo puca u policajce a oni ga rane u ruku pa sto ga ne napunise olova ko Ameri. Zao mi je ovog covjeka i njegovu familiju ali mnogo propusta.
16.12.2019 12:20
volujica
volujica: Potpuno si u pravu 2SLa.!!!
16.12.2019 19:22
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
08.02.2021.
20
Krstolomci
03.02.2021.
21
E, moj Saša...
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar