Ћирилица Latinica
01.08.2018.
Hronika

Baranin i Ruskinja uhapšeni zbog pokušaja iznude

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Policija je lišili slobode I.Ž. (19), iz Bara i B.E. (18) iz Moskve, rusku državljanku sa boravkom u Baru, zbog sumnje da su sinoć kasno, na štetu ruskog državljanina M.E. (18), počinili krivično djelo iznuda - piše portal "Vijesti".

"M.E. je kasno sinoć, poslije ponoći, prijavio CB Bar da mu je te večeri, dok se nalazio u ugostiteljskom objektu u Baru, od strane nepoznatog lica otuđen mobilni telefon marke "iPhone 8", te da nepoznata lica pokušavaju da od njega iznuda 300 evra kako bi mu vratila telefon.

Ta lica su oštećenog M.E. kontaktirala preko društvene mreže tražeći mu navedeni novac i ugovarajući vrijeme i mjesto predaje novca, na što je M.E. pristao i ovim licima predao novac u iznosu od 200 evra nakon čega su I.Ž. i B.E. lišeni slobode zbog sumnje da su počinili ovo krivično djelo", saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni I.Ž. i B.E. će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog počinioca, biti privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da su počinili navedeno krivično djelo.

Kako je saopšteno iz policije, otuđeni telefon "iPhone 8" i iznuđeni novac u iznosu od 200 evra su vraćeni oštećenom M.E.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar