Ћирилица Latinica
06.05.2019.
Hronika

Barska policija rasvijetlila još 13 krađa i razbojništvo

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Službenici Uprave policije – Centra bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvijetljavanja krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, rasvijetlili 13 krivičnih djela krađa i jedno krivično djelo razbojništvo. Dva lica su lišena slobode a protiv dva su podnijete krivične prijave u redovnom postupku, saopšteno je iz Uprave policije.

Naime, službenici Centra bezbjednsoti Bar su lišili slobode I.M. (19) i D.A. (22) zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili 11 krivičnih djela krađa na štetu privrednog subjekta „Primorka“ d.o.o. Bar.

I.M. je sumnja se počinio i krivično djelo razbojništvo u saučesništvu sa maloljetnim M.B. (16) iz Bara. Sumnja se da su ova dva lica krivično djelo razbojništvo počinili u decembru 2019. godine na štetu mini marketa „Beni komerc“d.o.o, na način što su od zaposlene radnice uz prijetnju nožem pokušali da otuđe novac i registar kasu.

Protiv maloljetnog M.B. policijski službenici su državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Baru podnijeli krvičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo.

Osim toga, barska policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv F.Ć. (25) iz Ulcinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio dva krivična djela krađa.

On je, sumnja se, ova djela počinio krajem marta 2019. godine na štetu CEDIS-a, na način što je otuđivao djelove iz trafostanice.

Prilikom vršenja krivičnog djela osumnjičeni je izazvao havariju na trafostanici kojom prilikom je zadobio opekotine usljed kojih je hospitalizovan. F.Ć nije životno ugrožen i otpušten je na kućno liječenje, kažu iz Uprave policije.

Komentari
Gaga
Gaga: Dajte imena ovih klosara? Da ih bar znamo
06.05.2019 18:50
Vasilije
Vasilije: Treba pohvaliti policiju sto je intervenirala zbog nacionalistički divljanja na sinoćnoj utakmici izmedju košarkaša Cetinja i Bara. Zahvaljući njihovom prisustvu mogli smo da napustimo sa djecom utakmicu prije kraja.
14.05.2019 08:57
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar