Ћирилица Latinica
25.06.2018.
Hronika

Bjegunac skočio sa drugog sprata bježeći od policije

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Prave scene iz akcionih filmova viđene su danas u Baru, kada se bjegunac zaključao policiji u stan, a kad su oni provalili, uspio je da skoči kroz prozor, sa visine od 10 metara i umakne potjeri.

U akciju njegovog hapšenja, osim barske policije, uključili su se i pripadnici Interventne jedinice, pa je poslije skoro pola sata trke kroz grad, osumnjičeni S.C. iz Srbije, izgubio snagu, pa su ga policajci sustigli i uhapsili u naselju Šušanj.

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima, jer je uhapšeni, prilikom legitimacije, dao ličnu kartu koja je glasila na drugo ime i prezime. Tek dodatnom povjerom policija je uspjela da utvrdi pravi identitet osumnjičenog.

“Službenici CB Bar su, postupajući na osnovu operativne informacije da se u jednom iznajmljenom tzv. štek stanu kriju lica za koja se sumnja da su izvršioci krivičnih djela, dolaskom na navedenu lokaciju zatekli jedno lice. Ta osoba se po dolasu policijskih službenika zaključala u stan, a koji se inače nalazi na drugom spratu. Kako bi izbjegao lišavanje slobode osumnjičeni je skočio sa drugog sprata stambene zgrade na tle, sa visine od preko 10 metara, i dao se u bjekstvo, kažu iz policije.

U akciji hvatanja odbjeglog lica učestvovali su i službenici Interventne jedinice, koji su zajedno sa službenicima CB Bar brzom i efikasnom akcijom lišili slobode ovo lice pola sata nakon bjekstva, u naselju Šušanj. On je prilikom lišavanja slobode službenicima policije dao na uvid ličnu kartu koja glasi na ime drugog lica, a stvarni identitet ovog lica – S.C. (28) iz Republike Srbije utvrđen je u službenim prostorijama CB Bar.

Policijski službenici su, na osnovu pribavljene naredbe sudije za istragu Osnovnog suda u Baru, izvršili pretres ovog stana kojom prilikom su pronašli i oduzeli pištolj marke CZ M57 kalibra 7,62 mm sa okvirom u kojem se nalazilo sedam metaka istog kalibra, kao i veću količinu predmeta i garderobe za koje se sumnja da potiču iz krivičnih djela počinjenih na štetu butika „Benetton“ i radnje „Tehnostil“.

Izvor: Borba

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar