Ћирилица Latinica
14.11.2018.
Hronika

Dva lica lišena slobode,oduzeti marihuana,puška i municija

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

"Policijski službenici su izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi A.V. (31) iz Bara, kojom prilikom su pronašli i oduzeli pet pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 662,1 gram, kao i dvije vage za precizno mjerenje.

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi njegov srodnik P.V. (29) iz Bara, policijski službenici su pronašli i oduzeli 88 komada metaka kalibra 7,65 i jedan metak kalibra 7,9 mm", saopšteno je iz policije.

Nakon konsultacija sa nadležnim državnim tužiocem A.V. je uhapšen zbog sumnje da je počinio neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok će se tužilac naknadno izjasniti u vezi pronađene municije i P.V.

Pronađena opojna droga će biti upućena u Forenzički centra radi vještačenja.

"Takođe, službenici CB Bar su izvršili pretres stanova i drugih prostorija koje koriste A.Z. (57) i Z.D. (47), oba iz Bara. Tom prilikom su pronašli i oduzeli lovačku pušku kalibra 16 mm kao i veću količinu municije raznog kalibra. A.Z. je lišen slobode zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je Z.D. izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju", navode iz policije.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar