Ћирилица Latinica
30.01.2019.
Hronika

Ekskluzivno: Evo snimka jučerašnjeg paljenja kombija u Sutomoru

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Dok barska policija radi na utvrđivanju činjenica u vezi sa jučerašnjim paljenjem kombija "Volkswagen T4" u Sutomoru, "Barski portal" ekskluzivno objavljuje snimak sigurnosne kamere koja je zabilježila trenutak kada je izvršilac ovog djela najprije benzinom polio, a potom zapalio vozilo čiji je vlasnik Ljubiša Kostić (58).

Kako se na snimku vidi, mlađa muška osoba, najvjerovatnije sa flašom u ruci, u kojoj je po svoj prilici bila zapaljiva tečnost, u 03 sata i 53 minuta izjutra 29. januara, prilazi Kostićevom kombiju, poliva ga, a nakon toga izbija plamen, da bi ista osoba trčeći potom pobjegla niz ulicu Save Kovačevića u centru Sutomora, gdje se sve i odigralo, ispred odmarališta vranjske Elektrodistribucije, preko puta hotela "Sirena Marta". Vozilo je pretrpjelo potpunu štetu.

Policija, kako saznajemo, sumnja da je Kostićev kombi "greškom" zapaljen, odnosno da je namjera naručioca bila da se zapali vozilo nekog drugog.

Ovo utoliko prije, jer Kostić nema dosije u policiji, važi za uzornog građanina, i nema neraščišćenih računa sa bilo kime. Plamen sa njegovog vozila uhvatio je djelimično i kombi čiji je vlasnik Kostićev komšija Nikola Šimun (31), koji je pretprio manju štetu.

Kostiću je vozilo zapaljeno dok se nalazio van Crne Gore.

Policija još uvijek traga za počiniocem i naručiocem ovog djela.

 

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar