Ћирилица Latinica
06.11.2018.
Hronika

Kisić - Petrović opet uhapšena, sada zbog ubistva?

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Slikarka iz Bara Danijela Kisić Petrović opet je lišena slobode. Njoj se na teret stavlja krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i teško ubistvo.
Specijalni tužilac je saslušao Kisić Petrović, nakon čega joj određen pritvor,prenio je Fos.

Prema prvim saznanjima, na ovaj postupak stavljena je oznaka tajnosti.
Advokat uhapšene slikarke Danilo Mićović nije želio da komentariše ovaj slučaj.

"Ne mogu da dajem izjave i komentarišem slučaj jer je postupak je tajan" – izjavio je Mićović za pomenuti portal. Policija se ovim povodom nije oglašavala.

Kako "Dan" podsjeća krajem oktobra priveden je Danijelin sin Kristofor Petrović, koji je okrivljen za stvaranje kriminalne organizacije, a sudije za istragu Miroslav Bašović pustio ga je da se brani slobode.

Privedeno lice saslušano je kod sudije za istragu na okolnosti za određivanje pritvora, a zbog osnovane sumnje da je izvršilo krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a KZ CG i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija iz člana 403 KZ CG. Sudija za istragu je odbio predlog tužilaštva za određivanje pritvora okriljenom – saopšteno je tada iz policije.

Komentari
Profesor
Profesor: Ovoj slikarki i sinu hoce da O T M U IMOVINU. TO IZVODI ADVOKAT IZbjeglica sa Kosova Po imenu RIFAT FERATOVIC. On zastupa ravno 1500 predmeta na Os.Sud Bar.Sudije ga drze kao monopol na sudu.Smeta im slikarka jer neda da joj otimaju djedovinu .Ona je bogata nasljednica. ...ona nikad nije bila u kriminalu. TUZILA JE SVE SUDIJE I TUZIOCE U BARU . JAVNE OSOBE STITE ADV..FERATOVICA.ADV. NI POREZ NE PLACA A ZARADJUJE 10 MIL EUR. GODISNJE. SUDIJE GA STITE I TUZILASTVO.ON . ADV. FERATOVIC SE BAVI I ZELENASTVOM I KAMATASTVOM . ZASTICEN JE OD JAVNIH OSOBA. ZET MU JE INSP. POLICIJE ZOVE SE SENAD BAHTIJAREVIC. SLIKARKI SU BACILI BOMBU NA VRATA JER IH PRIJAVLJUJE I Z A T O JOJ SE SVECAJU L A Z N I M PRIJAVAMA .TO JE ZENA KOJA MEFJU STAROSJEDIOCIMA PRESTAVLJA CIJENJENU OSOBU. O NJOJ SE SVE ZNA I PORODICICIJA JE NASLJEDNICA . OVAJ KRIM. ADVOKAT PO DOLASKU SA KOSOVA OSVOJIO JE OSNOVNI S U D . POSJEDUJE S T O T I N E POSL.PROSTORA VILA KUCA. CRNI T O K NOVCA SA K O S O V A IDE PREKO NJEGA. ZAMISLITE OVOJ SLIKARKI S R U S I J O JE CRKVICU I GROBLJE IZ 1905 GOD. NJENE PORODICEPRIJETE JOJ DA NAPUSTI SVOJU DJEDOVINU I O T M U JOJ STAREVINU. OVA ADV. JE POZNAT PO OTIMANJU IMOVINA OD STAROSJEDILACA USPIJEVA MU SVE PREKO JAVNIH OSOBA. SLIKARKA JE BILA HRABRA PA IH JE SVE TUZILA. U DEMOKRAT. DUHU .ONA JE I EU DRZAVLJANKA I NJEN SIN . ZNA SE SVE O NJOJ NIKAD NIJE BILA U KRIMINALNOM SVIJETU. ZALOSNO JE KOLIKO JE MRZE U BARU RADI ADV. FERATOVICA KOJI A TO SVI ZNAJU KORUMPIRA JAVNE OSOBE I ZADTUPA S A M I TO 1500 HILJADU I PESTO PREDMETA NA OS. S U D BAR. TO SPECIJALNO TUZILASTVO NE VIDI. DOKAGACE SE SVE DANIJELA IMA HARIZMU I CIO BAR ZNA DA ONA I SIN U BARU ZIVE EXTRA POSTOVANO I POSTENO NE BAVE SE NI KAKVIM POSLOVIMA JER SAMO UZIVAJU NA SVOJOJ DJEDOVINI. NADLIJEDJE IMAJU U INOSTRANSTVU I PLACAJU DANAK STO PRIJAVLJU KORUPCIJU ADV. FERATOVICA.
14.05.2019 10:52
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar