Ћирилица Latinica
21.09.2020.
Hronika

Kod Baranina pronađena automatska puška

Autor: Redakcija 4 Ostavite komentar

Postupajući po operativnoj informaciji da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do šenlučenja automatskim oružjem, policijski službenici Centra bezbjednosti Bar su izvršili pretragu terena i više vozila.

Automatsku pušku je policijskim službenicima predalo lice u čijem je vozilu, kako se sumnja, D.O. (29) iz Bara sakrio navedeno oružje.

D.O.je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari
Za. Redakciju
Za. Redakciju: Po vama iz portala kad se postaje punoletan da bi objavili puno ime a ne incijale.
21.09.2020 14:03
Одговор Редакције
Одговор Редакције: Поштовани непотписани, Ријеч је о саопштењу из Управе полиције, тако да су отуда послали текст са иницијалима, а ми име особе не знамо, нити смо истраживали. Срдачни поздрави, Редакција "Барског портала"
21.09.2020 14:30
Za. Redakciju
Za. Redakciju: Hvala na obavjestenju ali morate priznati da se mngo barata samo sa incijalima sto mislim da nije dobro. Ako je neko lopov, siledzija i sl. To bi trebali i gradjani da znaju i da budu oprezni. Pozdrav
21.09.2020 16:58
Bajro
Bajro: Ovome ste na kraju morali oduzeti pušku. Toga dana bilo je pretjerano pucanje. Pucano je čitav dan. Bila je svadba. Svatovi dps bošnjaci i drugi. Dakle ruku na srce teško je vjerovati da ovo nije puška iz magacina mupa... Toliko o tome.
04.10.2020 14:48
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar