Ћирилица Latinica
31.08.2018.
Hronika

Nožem na Baranina

Autor: Redakcija 1 Ostavite komentar

Barska policija uhapsila je dvojicu mladića iz Tutina zbog sumnje da su u tuči koja se dogodila u Sutomoru nožem povredili mladića iz Bara

Barska policija uhapsila je dvojicu mladića iz Tutina zbog sumnje da su u tuči koja se dogodila u Sutomoru nožem povredili mladića iz Bara. Uhapšeni su dvadestogodišnji Amer Mujanović i Damir Dizdarević osumnjičeni da su naneli lake telesne povrede mladiću iz Bara.

Događaj je CB Bar prijavljen u petak, isti dan policija je rasvetila krivično delo i upasila osumnjičene.

- Prijavljeno je da je u Sutomoru u ulici Iva Novakovića u petak došlo do tuče u kojoj je korišćen nož. Službenici CB Bar su izašli na lice mesta i zatekli dva oštećena lica, Z. J. (17) i S. S. (21) iz Bara. Nakon potrage, osumnjičeni M. A. (20) i D. A. (20) iz Tutina – Republika Srbija su lišeni slobode u apartmanu koji su u Sutomoru iznajmili.

U apartmanu je pronađen i izuzet nož koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja krivičnog dela. Nož je bio sakriven u delu plafona gde se nalazi otvor za klimatizaciju, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nakon verbalne rasprave došlo je do tuče između Z. J. i S. S. sa jedne i M. A. i D. A. sa druge strane, te da je M. A. pored fizičke snage upotrebio i nož sečiva dužine 5 cm kojim je Z. J. naneo laku telesnu povredu – ubodnu ranu u predelu leve nadlaktice, dok je D. A. zadao udarac S. S. Nakon toga M. A. i D. A. su pobegli.

M. A. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično delo laka telesna povreda, dok je D. A. lišen slobode zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru (fizički napad).

Mujanović će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u ODT u Baru zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično delo, dok će Dizdarević biti priveden Sudu za prekršaje.

Oštećenom Z. J. je pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućno lečenje.

www.novosti.rs

Komentari
Nena
Nena: Sta je ovo sa ovom omladinom,Boze dragi?Ili pijano ili nadrogirano.Poubijase se djeca!!
01.09.2018 00:05
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar