Ћирилица Latinica
24.09.2018.
Hronika

Otkriveno ko je postavio bombu u centru Bara

Autor: Redakcija 0 Ostavite komentar

Čelnici Uprave policije Crne Gore i PJ Bar saopštiće danas na konferenciji za medije imena lica koja su postavila eksplozivnu napravu na na glavnoj saobraćajnici u Baru, 29. avgusta. Slučaj je rasvijetljen, a uhapšeno je više osoba osumnjičenih da su planirali likvidacije u Baru, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je najavljeno, na konferenciji za medije će učestvovati pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, Specijalni državni tužilac Saša Čađenović, rukovodilac Specijalnog policijskog odjeljenja Dragan Radonjić i načelnik Centra bezbjednosti Bar Drago Spičanović.

Pojedini mediji su ranije objavili da je eksplozivna naprava velike razorne moći, koja je pronađena 29. avgusta na raskrsnici u centru Bara, bila namijenjena Baraninu Jovanu Đuroviću, bratu pokojnog Luke Đurovića.

Tim povodom Jovan Đurović je saslušan, ali i bez njegovog iskaza istražitelji imaju određena saznanja o ugroženosti njegove bezbjednosti.

Kako "Mondo" navodi, Đurović zato posjeduje blindirano vozilo, sa najvećim stepenom zaštite, ali je 29. avgusta koristio motor. On je ispričao gdje je motor bio i ko je sve i u kom momentu mogao da mu priđe, što je značajno doprinijelo istrazi.

Eksplozivna naprava velike razorne moći pronađena je na raskrsnici u centru Bara, kuda je neposredno prije toga Đurović prošao.

Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar