Ћирилица Latinica
24.09.2018.
Hronika

Policija potvrdila: Dvojica Barana, Pećanac i Budvanin planirali ubistva

Autor: Redakcija 2 Ostavite komentar

Uprava policije CG potvrdila je da su izvršioci krivičnog djela postavljanje eksplozivne naprave i planiranje likvidacija namjeravali da ubiju Jovana Đurovićaiz Bara, brata pokojnog Luke Đurovića.

Policija je lišila slobode Enzana Cirikovića (26) iz Peći (osumnjičen za stvaranje kriminalne organizacije, pokušaj teškog ubistva i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija), Eldara Nurkovića (26) iz Bara (stvaranje kriminalne organizacije), Đorđija Cicmila (25) iz Budve (stvaranje kriminalne organizacije) i Darka Milića (25) iz Bara.

Na današnjoj konferenciji za medije u Podgorici, čelnici UP saopštili su  da se radi o organizovanoj kriminalnoj grupi sa jasno definisanim ulogama i zadacima koja je imala namjeru da liši života J.Đ iz Bara.

Ova grupa, kazali su iz Uprave policije planirali izvršenje još dvije likvidacije na teritoriji Crne Gore.Bomba koja je bila namijenjena Đuroviću,  zbog lošeg postavljanja otpala je s motora, što je J.Đ. spasilo život.

Osim uhapšena četiri lica, raspisana je potjernica za još dva, takođe iz Bara  saopštio je na konferenciji za medije pomoćnik direktora Uprave policije MUP-a za Sektor kriminalističke policije Enis Baković. Kako se saznaje, riječ je o Adnanu Osmanagiću i Almiru Jahoviću.

Uhapšenima je, kako je rekao Baković, nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Eksplozivna naprava velike razorne moći pronađena je 29.avgusta na raskrsnici u centru Bara, kuda je neposredno prije toga Đurović prošao.

Komentari
kkk
kkk: Sada ne komentarisete, kad je policija rasvjetlila neke stvari.
24.09.2018 14:11
petronije
petronije : Malo je cetvorica na jednog Djurovića :)
24.09.2018 14:17
Ostavite komentar
Ime / nadimak:
Komentar:
Izdvajamo
14.10.2020.
8
Vladika
01.10.2020.
10
Kapela
08.09.2020.
20
Komite(tlije)
Ћирилична верзија
Pišite nam
Podijelite sadržaj na:
Izdavač:
Srpska narodna čitaonica - Bar